Golfreisnieuws nr 124, 18 augustus 2010

In dit nummer aandacht voor:

Nieuwe Brochure Fairway Golftravel is uit
Primeur: MaleisiŽ ontvangt PGA Tour
Winnaars KLM Open Pro-Am Series bekend
Joost Luiten draagt Pin High Golfwear

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe Brochure Fairway Golftravel is uit

Bestel nu de nieuwe najaar/winterbrochure op www.fairwaygolftravel.nl en profiteer van de scherpe tarieven en aantrekkelijke aanbiedingen! In de brochure vindt u allemaal bestemmingen waar het ís winters heerlijk golfen is. (Advertorial)

Lees verder

Primeur: MaleisiŽ ontvangt PGA Tour

De PGA Tour organiseert voor het eerst een golftoernooi in Zuid-Oost AziŽ en MaleisiŽ heeft de primeur. Van 28 tot en met 31 oktober 2010 vindt het CIMB Asia Pacific Classic plaats op The Mines Resort & Golf Club dat onderdeel is van de Seven Wonders of Malaysia. Alle internationale topspelers nemen deel aan het toernooi.

Lees verder

Winnaars KLM Open Pro-Am Series bekend

Afgelopen zondag is op het Rijk van Nijmegen de finale van de KLM Open Pro-Am Series gespeeld. Patrick Groen (hcp 4.5), Arno van der Wijk (hcp 4.5) en Bert Stuive (hcp 8.0) wonnen een plaats in de Pro-Am van het KLM Open. Van de ruim 6000 amateurgolfers hadden 60 mannen en vrouwen zich via een kwalificatietraject weten te plaatsen voor de finale in Nijmegen.

Lees verder

Joost Luiten draagt Pin High Golfwear

Topgolfer Joost Luiten, momenteel in de top 60 van de European Tour, heeft een langdurige sponsorovereenkomst gesloten met Pin High Golfwear. Tijdens het aanstaande KLM Open verschijnt Luiten voor het eerst in zijn outfit van Pin High Golfwear. Pin High Golfwear heeft een uitgebreide functionele kledinglijn en is te verkrijgen in de betere golf-proshops door geheel Nederland.

Lees verder

Ryanair ook naar Malaga

Low-cost luchtvaartmaatschappij Rayanair heeft haar vijfde thuishaven geopend in Spanje, op het vliegveld van MŠlaga. Van hieruit zijn er 19 nieuwe luchtroutes naar verschillende bestemmingen in Europa, waaronder Eindhoven en Maastricht. Meer informatie over vluchtroutes, tijden, enz.vindt u op www.ryanair.com.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Fairway Golftravel, MaleisiŽ Tourism,KLM Open, Pin High Golfwear
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers