Golfreisnieuws nr 125, 1 september 2010

In dit nummer aandacht voor:

Golfen op pistes Graubünden
Aanbiedingen Pin High
Kika Algarve Golf Tournament
Kaymer en Oosthuizen aanwezig op klimaatneutraal KLM Open 2010
KLM Open Game gelanceerd

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfen op pistes Graubünden

Het is zomer in het Zwitserse Graubünden en dat is een mooie gelegenheid om een balletje te slaan op één van de golfbanen in het gebied. Zelfs enkele grote Hollywoodsterren nemen de proef op som tijdens een golfevenement voor het goede doel in Bad Ragaz.

Lees verder

Aanbiedingen Pin High

Pin High heeft weer aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail nieuwsbrief rondgestuurd. De aanbiedingen staan ook op de website van de golftouroperator. Dit keer betreft het onder andere een shortbreak in Nederland en een golfreis naar Spanje die tegen een aantrekkelijke prijs geboekt kunnen worden.

Lees verder

Kika Algarve Golf Tournament

Van 14 t/m 17 november wordt het 1ste KiKa Algarve golftoernooi gehouden in Portugal. Door deel te nemen aan dit toernooi kunt u genieten van een prachtig netwerkevent waarbij u KiKa steunt in de strijd tegen kinderkanker. Alles boven kostprijs (± 30%) zal volledig ten goede komen aan stichting KiKa.

Lees verder

Kaymer en Oosthuizen aanwezig op klimaatneutraal KLM Open 2010

De organisatie van KLM Open 2010 heeft een sterk deelnemersveld weten te contracteren. Zo zullen de laatste twee Majorwinnaars van 2010 Martin Kaymer en Louis Oosthuizen op de Hilversumsche Golfclub verschijnen. Verder maakte de organisatie bekend dat deze 91ste editie volledig klimaatneutraal zal zijn. Daarmee is het toernooi één van de meest duurzame grote sportevenementen van Europa.

Lees verder

KLM Open Game gelanceerd

Vorige week is de nieuwe golfgame van het KLM Open gelanceerd. Dit digitale spel is te vinden op www.klmopengame.nl en maakt het voor iedereen mogelijk op de unieke baan van de Hilversumsche Golf Club te golfen.

Lees verder

Win een golfreis naar Curaçao

Volgende week zaterdag, 11 september wordt op de Drentsche Golf & Country Club de Blue Bay Curaçao Golf Challenge gehouden. Een leuke 18-holes golfwedstrijd waarbij leuke prijzen te verdienen zijn, waaronder een compleet verzorgde reis naar het "Blue Bay" resort in Curaçao. Kosten per team voor de hele dag, inclusief goodie bag, lunch en BBQ zijn € 150.Inschrijven kan op www.bluebay-curacao.com/golfchallenge.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Graubünden, KiKa, Pin High, This is Golf, KLM Open, Blue Bay Resort
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers