Golfreisnieuws nr 126, 7 september 2009

KLM Open 2010

Van donderdag 9 september tot en met zondag 12 september wordt de 91ste editie van het KLM Open gespeeld. Dit Internationaal Open Golf Kampioenschap van Nederland, ook wel de Dutch Open genoemd, is dit jaar weer terug op de Hilversumsche Golfclub. Voor de editie van 2010 zijn grote namen gecontracteerd. Zo zullen de laatste twee Majorwinnaars van 2010 Martin Kaymer en Louis Oosthuizen op de Hilversumsche Golfclub verschijnen. In deze nieuwsbrief van Golfreiswijzer vindt u de laatste nieuwtjes over het KLM Open.

Alle toppers klaar voor KLM Open

Het KLM Open staat op het punt van beginnen. De spelers zijn in Hilversum gearriveerd en hebben de Hilversumsche al een beetje verkend en oefenen op de drivingrange en puttinggreen. De drie Nederlandse toppers vinden, zo laten ze dinsdag in een persconferentie weten, de baan erg lang. Zo verwacht Robert Jan Derksen niet dat er erg lage scores zijn te verwachten. Martin Kaymer en Louis Oosthuizen, de twee publiekstrekkers van het toernooi, laten weten dat ze relaxed aan het toernooi beginnen.

Lees verder

Matteo Manassero ook naar KLM Open

De pas zeventienjarige Matteo Manassero heeft de laatste wildcard van het KLM Open gekregen. De Italiaan Matteo Manassero werd afgelopen weekend derde in de Omega European Masters in Zwitserland en heeft mede dankzij deze derde plaats een kaart voor de European Tour veroverd.

Lees verder

Nederlandse deelnemers op KLM Open

In totaal zullen er 15 Nederlandse golfers deelnemen aan het KLM Open. Voor wie de Nederlandse deelnemers wil volgen, is een lijst van de deelnemers opgenomen.Bij de professionals is o.a. Guido van der Valk (foto) te zien. Hij was vorig jaar samen met Robert Jan Derksen een van de twee Nederlanders die de cut haalden. We hopen dit jaar op meer Nederlanders in het weekend.

Lees verder

WK Team amateurs naar het KLM Open

De Nederlandse topamateurs Robin Kind, Fernand Osther en Daan Huizing, die zich op woensdag geplaatst hebben voor het team dat Oranje vertegenwoordigt in het WK voor amateurs, zullen deelnemen aan het KLM Open.

Lees verder

Charity-Challenge: 60.000 euro voor WNF

Afgelopen zaterdag is op de Hilversumsche Golf Club de Charity-Challenge gespeeld, de officieuze kick-off van het KLM Open 2010. Tijdens de benefietwedstrijd werd 60.000 euro ingezameld voor het goede doel, het Wereld Natuur Fonds (WNF). Het team van zangeres Do was de winnaar van deze dag.

Lees verder

Verloting golfreis Curaçao op KLM Open

Tijdens het KLM Open is het mogelijk om een luxe golfreis naar Curaçao te winnen. Het Curacao Toeristen Bureau Europa (CTBE) en Santa Barbara Plantation bieden deze prijs gezamenlijk aan. Degene die tijdens het KLM Open zijn visitekaartje achterlaat, maakt bij een verloting kans de luxe reis te winnen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Fotografie en illustraties: KLM Open, This is Golf, Jasper van Gamelen, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers