Golfnieuwsbrief 127, 11 september 2010

Het KLM Open is aan de gang. Morgen is de laatste speeldag. Hieronder een verslag van de eerste 3 dagen. Voor wie nog naar Hilversum wil komen? Er is nog genoeg plaats en de wedstrijd is bijzonder spannend.
Meer informatie op www.klmopen.nl ]

Dag 3: Off-day kost Luiten topnotering

Martin Kaymer heeft de leiding genomen op het KLM Open. De Duitser speelde vandaag een goede ronde van 66 (-4). Dat kan niet gezegd worden van Joost Luiten, de Nederlander die nog in de race was voor een topnotering. Hij had een off-day en sloot de derde dag met een ronde van 75 ( +5). Zijn toernooiscore komt daarmee uit op -1. De andere twee Nederlanders Jurrian van der Vaart en Tim Sluiters speelden ook niet echt goed. Zij eindigden na 3 dagen onderin het klassement.

Lees verder

Dag 2: Luiten continueert positie bij eerste 6

Dag twee van het KLM Open is voor de Nederlandse golfers niet goed verlopen. Alleen Joost Luiten, Jurriaan van der Vaart en Tim Sluiter wisten de cut te halen. Robert Jan Derksen, die aanvankelijk nog goed begon, wist zijn +3 van gisteren uiteindelijk niet om te zetten in een goede score en miste daardoor net als Maarten Lafeber die met +5 eindigde, de cut.

Lees verder

Dag 1: Belg Colsaerts begint voortreffelijk op KLM Open

De eerste dag van de KLM Open is zeer gunstig verlopen voor Nicolas Colsaerts. De Belg startte als een van de eerste golfers en kwam begin van de middag binnen met een ronde van 62 (-8). Hij zet daarmee een stevige basis voor de rest van het toernooi. Colsaerts die na de eerste dag aan de leiding gaat, zat in een lucky flight want zijn flightgenoot Kenneth Ferrie staat met -6 op de tweede plaats. De Engelsman speelde op hole 18 zelfs een eagle.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Golfsupport, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers