Golfreisnieuws nr.12, 11 januari 2007
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
In deze uitgave onder andere aandacht voor een samenwerking tussen Golfreiswijzer en Euro Relais en voor golfvoordeeltjes op de vakantiebeurs. Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl
De foto boven de nieuwsbrief is van golfbaan Dolce Fregate in Zuid-Frankrijk.

Golfvakantie uitstippelen nog eenvoudiger

Uw golfvakantie uitstippelen wordt nog eenvoudiger. Golfreiswijzer.nl en Euro Relais bundelen namelijk hun krachten. Via Google Maps kunnen bezoekers van www.eurorelais.nl een golfbaan in de buurt opzoeken. Omgekeerd kan de bezoeker van Golfreiswijzer.nl iEuro Relais accommodaties vinden in de buurt van golfbanen.

Lees verder

Golfvoordeeltjes op de Vakantiebeurs

Gisteren is de vakantiebeurs in Utrecht van start gegaan. Voor het eerst is in hal 11 een golfdorp opgezet. Dit dorp wordt het startpunt voor de speciale ‘Golfroute’, een trektocht naar de mooiste golfbestemmingen op de beurs. Verder staat Golfplaza er met allerlei leuk geprijsd equipment, met name de zeer aantrekkelijke aanbieding voor een electrische trolley viel in het oog.

Lees verder

Nooit meer golfbal zoek

Ook zo'n hekel aan dat gezoek naar uw golfbal. Een verloren bal is sinds kort verleden tijd, want de Scout, een apparaat ter grootte van een mobiele telefoon, spoort zoekgeraakte golfballen op. De website Hetgolfkado.nl is de eerste Internetwinkel in Nederland waar dit product te koop is.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, Indoor Sport Systemen, hetgolfkado
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers