Golfreisnieuws nr 128, 21 september 2010

In dit nummer aandacht voor:

Golfen in Engeland? Naar de Ryder Cup? Reis met Stena Line!
Martin Kaymer klaar voor Ryder Cup
Nieuwe brochure Executive Golf Travel
Golfbanen bekroond voor natuurbeheer

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfen in Engeland? Naar de Ryder Cup? Reis met Stena Line!

Waar kunt u beter golfen dan in Engeland? De greens zijn nergens mooier... En, begin oktober wordt in dit prachtige deel van Groot Brittannië de Ryder Cup gespeeld. Als u dat niet wilt missen, boek dan een overtocht met Stena Line. Dé manier om comfortabel en voordelig naar de Ryder Cup in Wales te reizen! (Advertorial)

Lees verder

Martin Kaymer klaar voor Ryder Cup

Tijdens het KLM Open dat van 9 tot en met 12 september werd gespeeld op de Hilversumsche Golfclub hebben we kunnen genieten van Martin Kaymer. De Duitser won het toernooi en maakt zich nu op voor de Ryder Cup die het eerste weekend van oktober in Wales wordt gespeeld. Na afloop van zijn overwinning liet hij weten vol vertrouwen naar Wales af te reizen

Lees verder

Nieuwe brochure Executive Golf Travel

Tijdens het KLM Open van half september 2010 in Hilversum, is de brochure 2010-11 van Executive Golf Travel gepresenteerd. In deze nieuwe brochure ruim aandacht voor de landen rondom de Middellandse Zee en Verre Bestemmingen. Alle arrangementen die de in Hilversum gevestigde golftouroperator aanbiedt, zijn volledig op maat samen te stellen.

Lees verder

Golfbanen bekroond voor natuurbeheer

Zestien Nederlandse golfbanen kregen, op feestelijke wijze, tijdens het KLM Open het Golf Environment Organization (GEO)-certificaat uitgereikt. Dit certificaat staat voor een verantwoorde omgang met natuur en milieu door golfbanen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Stenaline, NGF, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl, Executive Golf Travel
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers