Golfreisnieuws nr 130, 20 oktober 2010

In dit nummer aandacht voor:

Golfspot Valencia voor échte golffanaten
26 nieuwe winterbestemmingen bij Pin High
Golf WK Dames van start
Lisboa LoyalTee WinterTour
Vlaardingen kampioen BizzGolf 2010

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfspot Valencia voor échte golffanaten

Veel Nederlandse golfers bezoeken de regio Valencia om op een van de golfbanen te spelen. Onlangs werd in de regio (bij Alicante) de nieuwe 18-holes golfbaan Font del Llop Golf Resort geopend. Komend weekend wordt in Borriol het prestigieuze Castelló Masters Costa Azahar in de regio gespeeld.

Lees verder

26 nieuwe winterbestemmingen bij Pin High

Pin High Golftravel biedt dit winterseizoen 26 nieuwe golfbestemmingen aan. In de winterbrochure 2010-2011 Middellandse Zee en Verre Bestemmingen, die deze week bij ruim 40.000 huishoudens op de deurmat valt, staan veel nieuwe zonnige winterbestemmingen naar verschillende continenten, waaronder Afrika en Azië.

Lees verder

Golf WK Dames van start

Van woensdag 20 oktober tot en met zaterdag 23 oktober zal in Buenos Aires, Argentinië het Golf Wereldkampioenschap Dames plaatsvinden. Tijdens de 24ste editie van het WK, de Espirito Santo Trophy, wordt Nederland vertegenwoordigd door Marieke Nivard, Myrte Eikenaar en Karlijn Zaanen.

Lees verder

Lisboa LoyalTee WinterTour

De LoyalTee Tour is de golfcompetitie voor de vrije golfer van Nederland. Op 30 oktober is de “Tee Off” van de Lisboa LoyalTee Winter Tour,. Er worden acht wedstrijden gespeeld op de verschillende BurgGolf banen. Tijdens deze winterspecial zijn er allerlei prijzen te winnen, waaronder een door 3D Golfvakanties aangeboden geheel verzorgde golfreis naar Portugal voor 2 personen.

Lees verder

Vlaardingen kampioen BizzGolf 2010

Op Golfpark Biltse Duinen werd 28 september de finale van het golfkampioenschap voor ondernemers-verenigingen gespeeld. De eerste landelijke editie van ABN AMRO BizzGolf werd een prooi voor IKV Ondernemend Vlaardingen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Castelló Masters, Golfsupport.nl, Font del Llop, Pin High, BurgGolf, LoyalTee, BizzGolf, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers