Golfreisnieuws nr 131, 26 oktober 2010

In dit nummer aandacht voor:

Grande finale golfseizoen in Dubai
Cultuur en Golf in PicardiŽ
Kamperen en golf
Hoge korting jaarabonnementen 2011 Naarderbos

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Grande finale golfseizoen in Dubai

De European Tour en Emirates airlines hebben de handen ineen geslagen voor de grote finale van het golfseizoen 2010; het Dubai World Championship. Voor de golfliefhebbers beter bekend onder de naam Race to Dubai. De 60 hoogst genoteerde spelers van de European Tour doen aan het Dubai World Championship mee. Zoals het er nu uitziet zullen ook de Nederlandse golfers Joost Luiten en Robert-Jan Derksen op het toernooi aanwezig zijn.

Lees verder

Cultuur en Golf in PicardiŽ

Naast een gewilde golfbestemming is het Noord-Franse PicardiŽ ook een streek van schrijvers en verhalen. De streek kent een lange golftraditie. Maar dat niet alleen. Met een beetje fantasie hoor je in deze streek nog steeds wapengekletter en stampende laarzen. PicardiŽ kent een roerige geschiedenis van koningen en edelen die flamboyante buitenverblijven en kastelen bouwden. Een inspiratiebron voor de vele beroemde schrijvers die Frankrijk heeft voortgebracht.

Lees verder

Kamperen en golf

Voor de kamperende golfliefhebber is er nu een aardige gids verschenen. De 101 beste campings voor golfers. Een gids die een overzicht geeft van golfterreinen op of binnen een straal van 20 km van campings in 18 Europese landen. De kamperende golfer kan met deze gids in een oogopslag zien waar en wat voor soort golfbaan er op of nabij de campings op de vakantiebestemming aanwezig is.

Lees verder

Hoge korting jaarabonnementen 2011 Naarderbos

In navolging op de succesvolle GVB-kortingsactie, geeft Golfbaan Naarderbos nu een hoge korting op het jaarabonnement voor 2011. Vanaf zondag 31 oktober krijgen de eerste honderd geÔnteresseerden een jaarabonnement voor slechts Ä650,- in plaats van Ä1.000,-, waarmee men tevens in november en december onbeperkt kan spelen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Dolores Thijs
Fotografie en illustraties: Emirates. Jumereih Golf Estate, Picradie, Chateau de Chantilly, Alan Rogers, Golfbaan NaarderbosLia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers