Golfreisnieuws nr 133, 11 november 2010

Special Curaçao

Curaçao is een populaire vakantiebestemming bij de Nederlandse toerist. Met de komst van de nieuwe golfbaan The Old Quarry, vlak bij het Hyatt Regency Curaçao, is het eiland inmiddels ook een leuke golfbestemming geworden. Golfers kunnen er terecht op twee volwaardige 18 holes golfbanen. Blue Bay Golf Curaçao en het nieuwe The Old Quarry.
Overigens heeft het eiland ook veel mogelijkheden voor nagolfse activiteiten. In deze nieuwsbrief kunt u er alles over lezen..Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Curaçao ook aantrekkelijk voor golfers

Curaçao stond tot voor kort niet echt bekend als een golfbestemming. Het eiland had slechts één volwaardige 18-holes golfbaan, Blue Bay Curaçao Golf, en een eenvoudige 9-holes baan. Met de komst van de nieuwe golfbaan The Old Quarry Golf Course heeft het eiland er echter een top golfbaan bij gekregen.

Lees verder

Nagolfse activiteiten Curaçao

Behalve golfen is er op Curaçao nog meer te doen. Naast een luie stranddag, zijn er veel mogelijkheden voor actie. Surfen, zeilen, duiken, wandelen en het is ook mogelijk om de Christoffel Berg te beklimmen.Voor wie het eiland voor het eerst bezoekt, is het sowieso een must om Willemstad, de hoofdstad van Curaçao, te bezoeken.

Lees verder

Stranden, Slapen, eten en drinken op Curaçao

De stranden op Curaçao zijn legio. Zij bevinden zich hoofdzakelijk aan de ‘onderzijde’ van het eiland. Een van de mooiste stranden is echter te vinden op Klein Curaçao, zo’n anderhalf uren varen vanaf Curaçao zelf.

Lees verder

Reiswijzer en linken Curaçao

Overzicht van websites met betrekking tot Curaçao

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Inge vander Helm, Windsurfing Curaçao, Blua Bay Golf Curaçao, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers

Met dank aan: Curaçao Toeristen Bureau Europa (CTBE).