Golfreisnieuws nr 134, 24 november 2010

In dit nummer aandacht voor:

KiKa Algarve golftoernooi brengt € 60.000 op
Rusland wint World Golfers Championship
Culinair genieten tijdens vluchten van KLM
Data KLM Open, ABN AMRO Ladies Open en Van Lanschot Senior Open 2011
Twitter mee en win gratis vliegtickets

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

KiKa Algarve golftoernooi brengt € 60.000 op

Half november werd in Portugal het eerste KiKa Algarve golftoernooi gehouden. Grote winnaar van het toernooi werd Kika zelf. De stichting, die fondsen werft voor de zeven kinderkankercentra in Nederland, kon na afloop van het toernooi € 60.000 op haar bankrekening bijschrijven.

Lees verder

Rusland wint World Golfers Championship

Begin november is het Russische golfteam kampioen geworden tijdens het World Golfers Championship dat dit jaar in Thailand werd georganiseerd. Spanje werd tweede en het Thaise team veroverde de derde plaats. Het Nederlandse golfteam eindigde achter in het veld en werd 22ste.

Lees verder

Culinair genieten tijdens vluchten van KLM

KLM serveert vanaf 1 december in haar World Business Class maaltijden van Jonnie Boer van restaurant de Librije. De chef-kok heeft de afgelopen maanden zo’n dertig gerechten geselecteerd die aan de KLM-klanten worden voorgeschoteld.

Lees verder

Data drie Nederlandse golftoernooien bekend

De data van de drie grote internationale golftoernooien die in 2011 in Nederland worden gehouden, het KLM Open, ABN AMRO Ladies Open en Van Lanschot Senior Open 2011, zijn bekendgemaakt. Twee van de drie data blijven onveranderd, het Van Lanschot Senior Open schuift naar een andere week op de kalender.

Lees verder

Twitter mee en win gratis vliegtickets

Air Arabia start op maandag 15 november 2010 een Twitter-wedstrijd. Wie de airline op Twitter volgt maakt kans op twee gratis retourvliegtickets Amsterdam - Casablanca.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: KLM, De Librije, Funky Golf, KLM Open, GolfSupport.nl, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers