Golfreisnieuws nr 135, 6 december 2010

In dit nummer aandacht voor:

Ideale parkeeroplossing voor golfers bij Schiphol
Europa’s Golf Resort van het jaar
Luiten en Boeljon golfer en golftser van 2010
Eerste FootGolf Toernooi Businessclub Drenthe groot succes

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Ideale parkeeroplossing voor golfers bij Schiphol

't Is altijd een gedoe. Met koffer en golftas naar Schiphol. Lang parkeren? Laten brengen en halen? BijSchipholParkeren is een valet parkeermogelijkheid waaraan je als golfer veel hebt.

Lees verder

Europa’s Golf Resort van het jaar

Celtic Manor, het golfresort waar dit jaar de Ryder Cup werd gehouden, is op de International Golf Trade Market (IGTM) door de IAGTO, International Association of Golf Tour Operators, uitgeroepen tot Europa’s Golfresort van het jaar.

Lees verder

Luiten en Boeljon golfer en golftser van 2010

Joost Luiten en Christel Boeljon zijn verkozen tot de Nederlandse golfer en golfster van het jaar. Deze Golf Awards zijn een initiatief van de stakeholders in de Nederlandse golfwereld onder leiding van de Nederlandse Golf Federatie (NGF).

Lees verder

FootGolf Toernooi Businessclub Drenthe succes

In samenwerking met BurgGolf Emmen organiseerde de Businessclub Drenthe op woensdag 26 november jl. het eerste FootGolf toernooi. Zo’n 50 deelnemers namen deel aan deze middag. Er waren een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en animo genoeg. Meer dan dat zelfs. Dat het FootGolf Toernooi een vervolg gaat krijgen is dus wel zeker.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Bijschipholparkeren, Celtic Manor, Freek Zieck, BurgGolf Emmen, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers