Golfreisnieuws nr 136, 10 december 2010

In dit nummer aandacht voor:

Golfreizen topdeals voor competitieteams
Internationaal golftoernooi voor singles
Zwitserlandhuis met golf op Vakantiebeurs
100% stedengidsen nu ook verkrijgbaar als app
Robein lanceert NK Putten


Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfreizen topdeals voor competitieteams

In april start de NGF Competitie. Golf Weekly Travel, een samenwerking tussen Golf Weekly en Golftime Travel, heeft voor de competitieteams een aantal interessante deals geselecteerd. Voor een relatief klein bedrag kunnen de teams voor een ‘hoogtestage’ naar het buitenland.

Lees verder

Internationaal golftoernooi voor singles

In samenwerking met golfpartners uit Ierland, Zweden en Spanje, organiseren de Nederlandse golftouroperators 3D Golfvakanties en Flight4You de Nicklaus Single Challenge. Dit internationale golftoernooi vindt plaats van 27 april tot en met 2 mei 201. Locatie; het zonnige golfoord La Torre Golf Resort Murcia.

Lees verder

Zwitserlandhuis met golf op Vakantiebeurs

Wie een speels spelletje golf wil spelen kan tijdens de Vakantiebeurs terecht in het Zwitserlandhuis (hal 9) van het Zwitserse bureau voor toerisme. Golfers kunnen daar op een ludieke wijze hun slag slaan.

Lees verder

100% stedengidsen nu ook verkrijgbaar als app

Sinds kort zijn de populaire 100% stedengidsen van Mo’Media ook verkrijgbaar als mobiele applicatie. De apps zijn vanaf december verkrijgbaar voor de steden Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Parijs en Rome.

Lees verder

Het eerste Nederlandse Kampioenschap Putten

Voor het eerst in de geschiedenis wordt in 2011 het Nederlands Kampioenschap Putten gehouden, een nationaal kampioenschap voor amateurs waarin een cruciaal onderdeel van de golfsport centraal staat. Alle golfclubs van Nederland kunnen meedoen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Golf Weekly Travel, 3D Golfvakanties, Vakantiebeurs, Mo'media, obein NK Putten, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers