Golfreisnieuws nr 137 nieuwe versie, 15 december 2010

Helaas linkten een paar artikelen in de vorige versie niet goed door, vandaar een nieuwe versie

In dit nummer aandacht voor:

Nieuwe brochure Fairway Golftravel is uit
Aanleg Amsterdam International Golf Club gestart
From out of bounds
Alles over Golf & Lifestyle Event 2011

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe brochure Fairway Golftravel is uit

Bestel nu de nieuwe jaarbrochure op www.fairwaygolftravel.nl en profiteer van scherpe tarieven, vroegboekkortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. In de brochure vindt u naast bestemmingen waar het tijdens onze wintermaanden heerlijk golfweer is, tevens vele fraaie golfaccommodaties voor een kortere of langere golftrip dichter bij huis.

Lees verder

Aanleg Amsterdam International Golf Club gestart

Amsterdam International Golf Club is gestart met de bouw van een golfbaan op een toplocatie in Nederland.

Lees verder

From out of bounds

Onlangs is bij Uitgeverij Condor het boek From Out of Bounds van Erik Trommelen, uitgebracht. Een verzameling van columns die Trommelen schreef voor het clubblad van de Amsterdamse Golfvereniging S.H.E.L.L.

Lees verder

Alles over Golf & Lifestyle Event 2011

Van 18 februari t/m 20 februari 2011 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de eerste editie plaats van het ĎAlles over Golf & Lifestyle Eventí. Golfers kunnen er terecht voor de nieuwste trends en ontwikkelingen en een breed aanbod in hoogwaardige producten, diensten en services op het gebied van golf. De deelnemende exposanten komen uit de golf- en lifestyle branche.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Fairway GolfTravel, Amsterdam International Golf Club, Uitgeverij Condor, Alles over Golf & Lifestyle, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers