Golfreisnieuws nr.13, 24 januari 2007
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
In deze uitgave onder andere aandacht voor Efteling Golfpark en een nieuw initiatief voor een 18-holes golfbaan op de voormalige vliegbasis Soesterberg. Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl
De foto boven de nieuwsbrief is van golfbaan Dolce Fregate in Zuid-Frankrijk.

Van Sprookjespark tot Golfpark

In de ochtendnevel lijkt het alsof het golfpark onderdeel uitmaakt van het sprookjespark. Sprookjesachtig, bijna mystiek doemt het clubhuis uit de nevel op. Efteling Golfpark grenst aan het sprookjespark. Op sommige holes zijn de feeërieke torens van de attracties te zien. Verder is het een op zichzelf staand park waar het overigens uitstekend toeven is.

Lees verder

Initiatief voor 18-holes baan in Soest

De initiatiefgroep “Golfen in Soest” wil dat de gemeente Soest zich sterk maakt voor de realisatie van een 18-holes natuurgolfbaan in het noordoostelijke deel van de huidige vliegbasis Soesterberg. Maandagavond 22 januari werd door de initatiefgroep voor een paar honderd belangstellende golfers uit Soest en Soesterberg een voorlichtingsavond gehouden.

Lees verder

Golftoerisme in Denemarken groeit

Het aantal golfliefhebbers dat Denemarken bezoekt groeit stevig. Sinds 2001 is het aantal overnachtingen van golftoeristen in het land verdubbeld. Twee jaar geleden is er zowel voor golfterreinen als voor accommodaties voor golfliefhebbers een kwaliteitskeurmerk gekomen.

Lees verder

Dichterlijke golfroute

Het is niet de meest voor de hand liggende combinatie. Het golfspel en de dichtkunst. Als je er echter goed over nadenkt is het zo vreemd nog niet. Dichteres Emma Crebolder maakt dat duidelijk met haar gedicht oplijnen

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, Verkeersbureau Denemarken en Uitgeverij IJzer
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers