Vier topdeals voor competitieteams

Of je nu topgolf speelt of bij de senioren meedraait: je wilt met je team goed beslagen ten ijs komen voor de NGF comepetitie! Daarom biedt Golf Weekly Travel competitie teams een aantal weergaloze deals voor een 'hoogtestage' in het buitenland in januari, februari of maart. Op plaatsen waar de greens in topconditie zijn, de temperaturen meer dan dragelijk en 'practice' en gezelligheid hand in hand gaan. Boek nu met je team een van deze stages. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en op = op.

Voor elk team een geschikt pakket
Twee, drie of vijf dagen weg? Met de auto of het vliegtuig? Zelf oefenen of je meten met anderen? Onderstaande deals bieden voor elk wat wils. Meer info? Bel dan met: 033-4627200 of stuur een mailtje naar info@golftime.nl. Onze golfreisadviseurs helpen u graag op weg en kunnen u adviseren met het boeken van een vlucht.

1. Algarve - CS Morgado Golfhotel *****

5 nachten Half Pension incl drankjes, incl golftoernooi en transfers voor € 399

Twee dagen intensief oefenen met je team op twee 18 holes golfbanen, gevolgd door een tweedaagse wedstrijd tegen teams van jouw sterkte. Op het gloednieuwe CS Morgado Golf Resort organiseren we de ultieme trainingstage om je team helemaal scherp te krijgen! Er is ruimte voor 8 teams per week. Niemand gaat met lege handen naar huis en het winnende team ontvangt een grandioos KLM Open VIP prijzen pakket t.w.v. €1.500! Aankomst elke dinsdag in maart. Prijs per persoon € 399 bij minimaal 6 deelnemers. Meer info.

2. Costa Brava - Melia Vichy Catalan ****

3 nachten + welkomstdiner, incl golf en auto vanaf € 359

Bereid je met je team voor op de NGF golfcompetitie op PGA Catalunya, één van de beste golf trainings centra van Europa. De 2 prachtige PGA Catalunya banen, de Stadium en Tour Course, brengen de meest kritische golfer in verrukking. Het complex met viersterrenhotel ligt nog geen 10 minuten van Girona airport en slechts 15 minuten van de historische en altijd levendige stad Girona. Een trainingstage voor fijnproevers! Periode 01/02 - 01/04/2011. Aankomst dagelijks. Prijs per persoon € 359 bij minimaal 6 personen. Toeslag voor verblijf van 14/03/2011 - 01/04/2011: €40. Meer info.

3. Noord-Frankrijk - Hotel du Golf St. Omer ***

2 nachten, incl. golf en 1x diner voor € 209

Het populaire St. Omer golfcomplex ligt op ruim 2 uur rijden van de Nederlandse grens en is daarom zeer geschikt voor een korte powerstage met je team. De baan is prachtig, de oefenfaciliteiten uitstekend, het hotel smaakvol en de prijs onweerstaanbaar. Prijs per persoon: € 209 bij minimaal 6 deelnemers. Periode: 01/01/2011 - 01/04/2011. Aankomst dagelijks. Meer info.

4. Costa del Sol - Golfhotel Alhaurin ****

5 nachten, incl golf en auto voor € 269

Dit is de ultieme stage om u in alle rust op de NGF Golf Competitie voor te bereiden. Het sfeervolle Golfhotel Alhaurin ligt naast de gelijknamig golfbaan met zijn uitstekende oefenfaciliteiten. Een weergaloze deal op een plek waar de greens in topconditie zijn, de temperaturen meer dan dragelijk en 'practice' en gezelligheid hand in hand gaan. Periode 01/01 - 01/04/2011. Aankomst dagelijks. Prijs per persoon: € 269 bij minimaal 8 personen. Meer info.

colofon
Deze nieuwsbrief is een gesponsorde uitgave van Golf Weekly Travel
Redactie en medewerkers: Golf Weekly Travel
Fotografie en illustraties: Golf Weekly Travel
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers

Deze nieuwsbrief is opgesteld buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Golfreiswijzer.nl. De website verzorgde wel de opmaak en verzending. Wilt u de nieuwsbrieven van Golfreiswijzer.nl niet ontvangen? Klik [ hier ] voor afmelden. Krijgt u de nieuwsbrieven nog niet en wilt u ze wel ontvangen, klik dan [ hier ] voor aanmelden.