Golfreisnieuws nr 138, 23 december 2010

In dit nummer aandacht voor:

Cromvoirt geen gewone golfbaan
Langlaufen op golfbanen
Huizen huren en golfen op Mallorca en Ibiza
Golfbaan Banyan Golf Club neemt Global Golf GPS in gebruik

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Cromvoirt Golf & Country Club geen gewone golfbaan

Donderdag 16 december is de aanleg van de top golfbaan Cromvoirt Golf & Country Club,een 18 holes par 71 Championship Course, officieel van start gegaan. Eigenaar Sander van Gelder verwacht dat de golfbaan in 2016 gastheer voor de Dutch Open zal zijn.

Lees verder

Langlaufen op golfbanen

Via Twitter en andere social networks stromen de berichten binnen van golfbanen die het ongemak van de besneeuwde fairways omzetten in winterpret. Langlaufen op de golfbaan. Een ideale omgeving natuurlijk zoín golfbaan en met het dikke pak sneeuw dat er nog steeds ligt is langlaufen op het golfparcours dan ook een leuke bezigheid.

Lees verder

Huizen huren en golfen op Mallorca en Ibiza

Topic Travel Vakantiehuizen heeft haar aanbod in Spanje uitgebreid met vakantiehuizen en villaís op de Balearen, Ibiza en Mallorca. Ook voor golfers zijn de twee eilanden interessante bestemmingen.

Lees verder

Global Golf GPS op Thaise golfbaan

Global Golf GPS is een toonaangevende aanbieder in AziŽ van WiFi golfbaan management systemen. De Thaise Golfbaan Banyan Golf Club gaat het systeem op haar 18-holes golfbaan installeren.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Cromvoirt Golf & Country Club, Golfcentrum De Batouwe, Golfbaan Naarderbos, Topic Travel, Golfbanen Mallorca, Banyan Golf Club, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers