Golfreisnieuws nr 139, 3 januari 2011

In dit nummer aandacht voor:

Spectaculaire kortingen bij Pin High Golftravel
Win een reis naar Portugal
Hollandse Golflandschappen
Amsterdam Golf Show 2011

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Spectaculaire kortingen bij Pin High Golftravel

Het zijn inmiddels bekende dagen. De Crazy Days van Pin High Golftravel. Zaterdag 8 januari stipt om 00.00 uur gaat de vijfde editie van start. Een week lang biedt de golftouroperator voordelige golfreizen aan naar talloze bestemmingen, waaronder Spanje, Portugal, Marokko, Egypte en Thailand. De actie loopt tot 16 januari 2011.

Lees verder

Win een reis naar Portugal

Een ontdekkingsreis in Portugal en overnachten in unieke en schitterend gelegen Pousadas. Wie wil dat nu niet? Zo’n reis is nu te winnen als u meedoet aan de prijsvraag ‘Portugal Vakantiebeurs’ die op de website van www.visitportugal.com is te vinden.

Lees verder

Hollandse Golflandschappen

Half december is het fotoboek ‘Hollandse Golflandschappen’ van fotograaf Thijs Tuurenhout uitgekomen. In dit schitterende boek wordt de lezer meegenomen op reis langs de mooiste golfbanen van Nederland. Golfjournalist Jan Kees van der Velden schreef de teksten.In Hollandse Golflandschappen worden de golfbanen belicht die sinds 1972 gastheer waren van de Dutch Open (nu beter bekend onder de naam KLM Open). Golfbanen als de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club, de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort, de Rosendaelsche Golfclub en de Hilversumsche Golf & Country Club zijn in het boek opgenomen.

Lees verder

Amsterdam Golf Show 2011

Van 11 t/m 13 maart wordt in de RAI de Amsterdam Golf Show voor de vijfde keer georganiseerd. Tijdens deze lustrumviering zal Amsterdam Golf een zo compleet mogelijk aanbod laten zien van wat er op het gebied van golf te koop is. Zo kunnen niet-clubgebonden golfers kennismaken met (virtuele) verenigingen waar zij zich bij kunnen aansluiten. Verder op de beurs veel aandacht voor equipment, golfkleding, golfgadgets en golfvakantiebestemmingen. op: Meer informatie

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Pin High Golf Travel, Visit Portugal, Freek Zieck, Thijs Tuurenhout, Amsterdam Golf Show, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers