Golfreisnieuws nr 140, 10 januari 2011

In dit nummer aandacht voor:

Nieuw: golftrip naar Ierland bij BBI Travel
Vakantiebeurs ook voor golfvakanties
Leven & Lessen van Tom O’Mahoney
Golfclub Stippelberg van start


Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Nieuw: golftrip naar Ierland bij BBI Travel

Reisorganisatie BBI Travel heeft haar Ierland 2011 vakantiebrochure uitgebracht. Uiteraard ontbreekt een golfreis niet in het aanbod van BBI Travel. Ierland heeft immers schitterende links- en parklandbanen.

Lees verder

Vakantiebeurs ook voor golfvakanties

Van 12 tot en met 16 januari wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs gehouden. Dit jaar biedt de Vakantiebeurs weer een keur aan activiteiten. Aparte stands die zich helemaal richten op golf of aparte golftouroperators zijn er nagenoeg niet, maar veel golfbestemming zijn wel present.

Lees verder

Leven & Lessen van Tom O’Mahoney

Elke lezer van het GOLFjournaal kent hem wel. De befaamde golfprofessional van de Noordwijkse Golf Club, Tom O’Mahoney. In dit lijfblad van de golfer stonden jarenang Tom’s Senior Tips. Tom O’Mahoney nam vorig najaar afscheid als golfprofessional van de Noordwijkse. Ter gelegenheid daarvan schreef Ruud Onstein het boek ‘Leven en Lessen van Tom O’ Mahoney".

Lees verder

Golfclub Stippelberg van start

De inmiddels 850 leden van Golfclub Stippelberg kunnen vanaf 1 januari 2011 op 18 van de 27 holes van Golfbaan Stippelberg terecht. In het voorjaar worden de holes 1 t/m 9 in gebruik genomen. Het bijzondere ontwerp, de grootte, schoonheid van de baan met haar vele waterpartijen én de stille omgeving, maakt dit door JolGolfDesign ontworpen golfcomplex uniek.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: BBI Travel, Vakantiebeurs, Ruud Onstein, Golfbaan Stippelberg, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers