Golfreisnieuws nr 142, 25 januari 2011

In dit nummer aandacht voor:

Win een golfrondje op The Dutch
Betalen voor golftas bij Cyprus Airways
Een romantisch Valentijnís uitje op La Manga Club
Geen golfreizen naar TunesiŽ

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Win een golfrondje op The Dutch

In juni dit jaar moeten alle 18 holes van The Dutch open zijn. De schitterende golfbaan in Spijk, is het neusje van de zalm. Golfreiswijzer.nl verloot onder de bezoekers van haar website een rondje op deze magnifieke golfbaan met afsluitend een diner in het Clubhuis van The Dutch.

Lees verder

Betalen voor golftas bij Cyprus Airways

Tot voor kort konden golfers hun golftassen gratis meenemen met Cyprus Airways. Met ingang van eind maart gaat deze Cypriotische luchtvaartmaatschappij flink wat geld vragen voor het vervoer van golftassen. Golfers moeten rekenen op een bedrag van Ä 35 per enkele reis. Een golfreis naar Cyprus met Cyprus Airways wordt dus zoín Ä 70 duurder nu de airline heeft besloten geld te gaan vragen voor het vervoer van golftassen. Golftouroperators, maar ook de golfindustrie op Cyprus zelf zijn op zín zachts gezegd onaangenaam verrast door deze move van Cyprus Airways.

Lees verder

Romantisch Valentijnís uitje op La Manga Club

Romantische stellen die op zoek zijn naar een Valentijnís uitje kunnen nu zonder een bank te beroven naar het vijf-sterren hotel van La Manga Club. Het luxueuze Spaanse resort biedt de gasten meer dan 30 procent korting op een twee-night break tussen 11 en 14 februart.

Lees verder

Even geen golfreizen naarTunesiŽ

Nog steeds is de situatie in TunesiŽ niet rustig. Vrijdag 14 januari is in het land de noodtoestand voor het hele land uitgeroepen en zijn toeristen uit het land teruggehaald. Touroperators hebben in ieder geval tot medio februari alle reizen naar het land opgeschort. Ook golfreizen naar het land zijn afgelast.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: The Dutch, La Manga Club, Calamiteitenfonds, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers