Golfreisnieuws nr 143, 15 februari 2011

In dit nummer aandacht voor:
Golfreizen naar Egypte kunnen weer
Graubünden: voor een top golfvakantie
LoyalTee spelers winnen golfreis Portugal
Alles over Golf & Lifestyle Event
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfreizen naar Egypte kunnen weer

Met ingang van maandag 14 februari 2011 kan er weer naar de Egyptische badplaatsen aan de Rode Zee, de Golf van Aquaba en de Golf van Suez. gereisd worden. I n principe kunnen ook de ook de golfers weer in het gebied terecht. Bijvoorbeeld op golfbanen als Somma Bay (zie foto).

Lees verder

Graubünden: voor een top golfvakantie.

Duizend bergtoppen, honderdvijftig dalen, meer dan zeshonderd bergmeren en, zeker zo belangrijk, vijftien golfbanen. In het Zwitserse Graubünden heeft iedereen een heerlijke zomervakantie. Ook de golfers. Graubünden is vooral bekend door zijn wereldberoemde plaatsen als St.Moritz, Davos en Arosa. Minder bekend zijn de golfbanen in dit gebied, maar die zijn ook een bezoek meer dan waard.

Lees verder

LoyalTee spelers winnen golfreis Portugal

Na acht voorrondes is in dit weekend de Lisboa LoyalTee Winter Tour finale gespeeld. In totaal wisten vijfentwintig deelnemers zich hiervoor te plaatsten. Tijdens deze winterspecial waren er allerlei prijzen te winnen zoals een verzorgde golfreis naar Portugal voor 2 personen.

Lees verder

Alles over Golf & Lifestyle Event

Dit weekend vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de eerste editie plaats van het ‘Alles over Golf & Lifestyle Event’. De beurs staat geheel in het teken van golf en lifestyle. Golfers kunnen er terecht voor de nieuwste trends en ontwikkelingen en een breed aanbod in hoogwaardige producten, diensten en services op het gebied van golf. De deelnemende exposanten komen uit de golf- en lifestyle branche.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Somma Bay, Golfbanen Granbünden, BurgGolf LoyalTee, Alles over Golf, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers