Golfreisnieuws nr 144, 22 februari 2011

In dit nummer aandacht voor:
DuinGolf Soest; Golfen in 'n héle grote bunker
Pin High en Golftime genomineerd voor Zoover Awards 2011
Landelijke Open Golfdag
5e editie Amsterdam Golf in maart
Maartse Madness, verblijf & speel voor £ 59

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

DuinGolf Soest; Golfen in 'n héle grote bunker

Zondag 8 en maandag 9 mei wordt in de Soester Duinen Duingolf 2011 georganiseerd. Duingolf Soest is een uniek evenement waarbij de golfers eigenlijk in één grote bunker moeten spelen. Alleen de afslagmatten en kunstgreens zijn groen. Verder is het zand, zand en nog eens zand. Golfers kunnen op allerlei manieren voor dit unieke evenement inschrijven.

Lees verder

Pin High en Golftime genomineerd voor Zoover Awards 2011

Twee golftouroperators zijn genomineerd voor een Zoover Award 2011 in de categorie Specialistische Touroperator. Bezoekers van de website Zoover Awards 2011 kunnen stemmen op de golftouroperators Pin High Golftravel of Golftime Golfvakanties . Ook in allerlei andere categorieën zijn stemmen toe te kennen. Ga naar Zoover Awards 2011

Landelijke Open Golfdag

Op 20 maart 2011 organiseert Beginnenmetgolfen.nl voor het eerst de Landelijke Open Golfdag. Een dag voor iedereen die interesse heeft in de golfsport. Op acht BurgGolf golfbanen door heel Nederland wordt tussen 10.00 en 17.00 uur deze Landelijke Open Golfdag georganiseerd. Voor de goede orde, deze Open Golfdag is een ander initiatief dan de Nationale Open Golfdagen die in april worden georganiseerd.

Lees verder

5e editie Amsterdam Golf in maart

Van vrijdag 11 maart tot en met zondag 13 maart 2011 wordt voor de vijfde keer de Amsterdam Golf Show georganiseerd in de Parkhal van de Amsterdam RAI. Amsterdam Golf viert dit jaar haar eerste lustrum.

Lees verder

Maartse Madness, verblijf & speel voor £ 59

Machrihanish Dunes in Schotland is wat kenners wel noemen een van ’s werelds beste golfbelevenissen. In maart heeft u de mogelijkheid de baan in combinatie met een verblijf in de luxe cottage, zelf te beleven voor een geweldige prijs. In deze maand geldt voor deze UK Top-100 links golfbaan een prijs van slechts £ 59 (obv een groep van 4 personen).

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Duingolf Soest, Zoover Awards, Landelijke Open Golfdag, Amsterdam Golf, Machrihanish Dunes, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers