Golfreisnieuws nr.14, 5 februari 2007
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
In deze uitgave onder andere aandacht voor de de actie waarbij bezoekers een luxe golf puttingset kunnen winnen als zij een review geven over een golfbaan die ze gespeeld hebben.
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl
De foto boven de nieuwsbrief is van golfbaan Dolce Fregate in Zuid-Frankrijk.

Win een luxe Golf Puttingset

Golfreiswijzer.nl verloot in samenwerking met www.hetgolfkado.nl vijf weken lang een luxe golfputtingset ter waarde van Ä29,99. Met elke beoordeling die een bezoeker achterlaat op de website of aanmelding voor onze nieuwsbrief, dingt hij of zij mee naar deze leuke prijs.

Lees verder

Aantrekkelijke accommodaties op SardiniŽ

Regelt u het liefst zelf uw golfvakantie? Kijk dan voor een interessant onderkomen eens bij ĎEliza was hereí. Deze internet reisorganisatie breidt elk jaar haar aanbod verder uit met leuke en aantrekkelijke accommodaties op interessante bestemmingen. Nieuw in het zomeraanbod van 2007 is het eiland SardiniŽ waar een paar bijzondere accommodaties zijn ingekocht. Enkele daarvan liggen vlak bij de Costa Smeralda in het noorden van SardiniŽ, waar de prachtige Pevero Golfclub is gelegen.

Lees verder

Doelgericht oefenen met GolfTarget

Dinsdag 6 februari 2007 zal Golfparc De Pettelaar als eerste golfbaan de GolfTarget in gebruik gaan nemen. Met deze interactieve targets op de drivingrange kunnen golfers doelgericht gaan trainen en zal de funfactor op de drivingrange behoorlijk toenemen. Vanaf nu kan een speler beloond worden voor een goed geplaatste bal.

Lees verder

Uw persoonlijke reisadviseur

Tegenwoordig worden veel reizen online geboekt. Ook golfreizen. Soms is het echter handig om een persoonlijk advies van een reisagent te krijgen. Zeker als het programma wat ingewikkelder is. Veelal kunt u op een reisbureau terecht, maar sinds enige tijd zijn er ook online reisadviseurs.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: hetGolfKado, Eliza was here, Travel Counsellor, Indoor Sportsystemen
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers