Golfreisnieuws nr 145, 1 maart 2011

In dit nummer aandacht voor:
Pin High sponsor LinkedGolf Laddercompetitie
ZakenGolfster 2011
GMG gaat verder als Golf Goed
Alles over Golf & Lifestyle Event succes
Onderweg je handicap controleren

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Pin High sponsor LinkedGolf Laddercompetitie

Pin High Golftravel zal het komende jaar haar naam verbinden aan de LinkedGolf Laddercompetitie. Hiermee wil Pin High inspelen op de snel groeiende online community ontwikkelingen. LinkedGolf (community op Linkedin) heeft ruim 4000 leden en organiseert dit jaar voor de tweede maal de Laddercompetitie.

Lees verder

GMG gaat verder als Golf Goed

De verlieslijdende Golf Management Group (GMG) heeft nieuwe investeerders gevonden waardoor de organisatie een doorstart kan maken en het voortbestaan van de vijf golfbanen die onder GMG vallen kunnen voortbestaan. De nieuwe organisatie zal onder de naam Golf Goed verder gaan.

Lees verder

ZakenGolfster 2011

Ook dit jaar wordt weer het evenement ZakenGolfster gehouden. Na het succes van 2010 kon een editie voor 2011 niet uitblijven. ZakenGolfster 2011 wordt gehouden op maandag 23 mei op Golfbaan Rijk van Nunspeet. Elke ambitieuze en aan de weg timmerende zakenvrouw kan zich aanmelden. ZakenGolfster 2011 is een zakelijk en educatief netwerkevenement in een sportieve ambiance voor ambitieuze ondernemende vrouwen, zelfstandig en in loondienst.

Lees verder

Alles over Golf & Lifestyle Event succes

De organisatie van het Alles over Golf en Lifestyle Event, dat onlangs in Den Bosch werd gehouden, is zeer tevreden over het verloop van de beurs. Het event trok in totaal 3.924 bezoekers en wordt, zo laat de organisatie weten, beslist een jaarlijks terugkerend evenement.

Lees verder

Onderweg je handicap controleren

Via een applicatie van de NGF kunnen golfers nu ook hun handicap controleren. Handig, als je onderweg bent. De app is gemaakt door Willem van der Waal in samenwerking met de NGF. Dezelfde informatie die op de website van de NGF is te vinden, is nu ook te vinden via deze app. Meer informatie op: www.golf.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: LinkedGolf, PinHigh, Zakengolfster, GMG Golfbaan Naarderbos, Alles over Golf&lifestyle, NGF, Golf.nl, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers