Golfreisnieuws nr 147, 16 maart 2011

In dit nummer aandacht voor:
Met de camper op golfvakantie in Canada
Nieuwe zomerbrochure Pin High Golftravel
Amsterdam Golf 2011 trekt recordaantal bezoekers
Nationale Open Golfdagen 2011

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Met de camper op golfvakantie in Canada

Camperreisorganisatie Travelhome introduceert een golfarrangement dat afwijkt van het geijkte patroon. Verblijven golfliefhebbers tijdens hun vakantie over het algemeen in een hotel naast of in de nabijheid van een golfbaan, bij Travelhome dient de camper als uitvalsbasis. De camperreis touroperator heeft een verrassende golfpakketreis samengesteld in Canada. een van de hoogtepunten op deze golfvakantie is de stad Whistler waar men 3 dagen verblijft en speelt op een van mooiste golfbanen op het Noord Amerikaanse continent, de Nicklaus North golfbaan.

Lees verder

Nieuwe zomerbrochure Pin High Golftravel

De nieuwe zomerbrochure van Pin High Golftravel is uit. De brochure biedt 34 nieuwe accommodaties aan in tien landen, waaronder veel shortbreaks in en rondom Nederland. De golftouroperator gegarandeerd dat boeken bij Pin High Golftravel altijd voordeliger is dan rechtstreeks boeken.

Lees verder

Amsterdam Golf 2011 trekt recordaantal bezoekers

De jubileumeditie Amsterdam Golf, was een groot succes. De organisatie laat weten dat ruim 13.000 bezoekers het afgelopen weekend de weg naar de RAI wisten te vinden voor deze vijfde editie van de Amsterdam Golf Show die in het weekend van 11 t/m 13 maart werd gehouden.

Lees verder

Nationale Open Golfdagen 2011

Dit jaar vinden de Nationale Open Golfdagen plaats op 23, 24, en 25 april Ruim 100 golfbanen doen mee. Iedereen is van harte welkom.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Travel Home, Pin High Golftravel, Ruud Taal (www.xcphotos.nl), Nationaal Open Golfdagen, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers