Golfreisnieuws nr 148, 30 maart 2011

In dit nummer aandacht voor:
Golfen in TsjechiŽ, ontdek de Ďhidden treasureí
Swing City; Amsterdamse Zuidas wordt Urban Golfoase
Ronald Koeman lanceert Propdate
Laatste deel Golfbaan Stippelberg nu ook open

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfen in TsjechiŽ, ontdek de Ďhidden treasureí

Het klinkt u misschien nu nog wat onbekend in de oren maar TsjechiŽ is een golfland bij uitstek. Met 112 clubs en 70 gerenommeerde golfbanen kunt u TsjechiŽ gerust HOT noemen! De combinatie van een prachtige natuur, de vele zeer uitdagende golfbanen en het prettige prijsniveau zijn hier verantwoordelijk voor. Liefhebbers uit Engeland en Ierland hebben dit stukje "hidden treasure" al vroeg ontdekt en zijn dan ook al jaren in TsjechiŽ actief. Via www.golfenintsjechie.nl boekt u een tot in de puntjes verzorgde golfreis naar deze parels.

Lees verder

Swing City; Amsterdamse Zuidas wordt Urban Golfoase

Tussen de kantoren en flats aan de Amsterdamse Zuidas ligt tot het einde van de zomer de tijdelijke golf locatie van Swing City. Dit is een initiatief van PGA golfprofessional Michel Put. Hij wil de bankiers en consultants uit de glazen kantoortorens halen en ze aan het golfen krijgen.

Lees verder

Ronald Koeman lanceert Propdate

De voormalige topvoetballer en trainer Ronald Koeman is mede-initiatiefnemer van een onderneming op het gebied van tweede huizen in de Algarve, Portugal: Propdate.com. De lancering was op Second Home International dat onlangs in de Jaarbeurs in Utrecht werd gehouden.

Lees verder

Laatste deel Golfbaan Stippelberg nu ook open

Dinsdag 15 maart is het laatste gedeelte van de 27 holes van Golfbaan Stippelberg in gebruik genomen. In maart 2009 werd gestart met de aanleg van deze ledenbaan. Door het bijzondere ontwerp hoopt Stippelberg zich te onderscheiden van de meeste Nederlandse golfbanen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Golfen in TsjechiŽ, Swing City, Second Home International, Marijke Brouwers (Stippelberg) Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers