Golfreisnieuws nr 149, 7 april 2011

In dit nummer aandacht voor:
Luxe golfarrangementen bij Fairway Golftravel
Camper en Caravan Golf Open gehouden
Nummers 1 en 2 van de wereld in KLM Open
Ot & Sien Open 2011
BurgGolf Ladies Pro-Am-Series
Kleurrijk gecoverd

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Luxe golfarrangementen bij Fairway Golftravel

Fairway Golftravel heeft wederom tal van aantrekkelijke aanbiedingen voor een korte golfvakantie in ondermeer Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Zo kunt u bijvoorbeeld in Nederland kiezen uit diverse golfarrangementen met verblijf in een luxe 4-sterren accommodatie op enkele van de mooiste plekjes in Nederland met in de omgeving steeds één of meer uitdagende golfbanen. Nieuw dit jaar is de samenwerking met het luxe Bilderberg Landgoed Lauswolt .

Lees verder

Camper en Caravan Golf Open gehouden

Van maandag 23 mei tot en met woensdag 25 mei wordt de Camper en Caravan Golf Open gehouden. Het is de vierde keer dat dit evenement wordt georganiseerd door de Luxemburgse camping Kohnenhof.

Lees verder

Nummers 1 en 2 van de wereld in KLM Open

De nummers een en twee van de wereldranglijst, Martin Kaymer en Lee Westwood, spelen in september in het KLM Open. Dat maakte toernooidirecteur Daan Slooter bekend. Naast Kaymer en Westwood heeft ook de huidige nummer 8 van de wereld, de Noord-Ier Rory McIlroy, zijn komst naar het KLM Open bevestigd. Nog nooit in de geschiedenis van het KLM Open was het spelersveld zo sterk.

Lees verder

Ot & Sien Open 2011

Ot en Sien zijn in de Drentse cultuur en begrip. Het jongetje en het meisje uit de welbekende boekjes met kinderverhalen van Henricus Scheepstra uit Roden. Roden koestert Ot & Sien. Overal kom je de namen van deze twee kinderen nog tegen. Een standbeeld staat op de Brink in het centrum van Roden. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat 10 jaar geleden de organisatoren van een 2-daags golftoernooi van de golfclub Holthuizen in Roden hun evenement het Ot & Sien Open noemden. Het Ot & Sien Open wordt traditioneel tijdens de Pinksterdagen gespeeld. Dit jaar is dat op 12 en 13 juni.

Lees verder

BurgGolf Ladies Pro-Am-Series

Het Deloitte Ladies Open vindt plaats op Golfclub Broekpolder van 3 t/m 5 juni as. Voorafgaand aan dit toernooi zijn de pro-ams op 2 juni. BurgGolf biedt u nu de kans om mee te spelen in de Pro-Am van het Deloitte Ladies Open!

Lees verder

Kleurrijk gecoverd

Ze springen gelijk in het oog. De kleurrijke headcovers van GolfSox. Geen rare beesten meer die uit de tas steken, maar gezellige, vrolijke ‘sokken’. GolfSox zijn headcovers die u kunt kiezen uit tien aansprekende kleurencombinaties of u maakt uw eigen combinatie. Kies kleuren die u aanspreken, kleuren van uw favoriete sportclub, van school of universiteit. Met GolfSox onderscheid u u van de rest van het veld. Daarnaast zijn GolfSox leuk om te geven. Zelf geeft GolfSox overigens iedere maandag gratis headcovers weg www.headcovermonday.nl.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Fairway Golftravel, Leo Lochtenbergh, Golfsupport.nl, Golfbaan Holthuizen, BurgGolf, GolfSox, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers