Golfreisnieuws nr.15, 27 februari 2007
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
In deze uitgave onder andere aandacht voor de Second Home International Beurs in de jaarbeurs van Utrecht en het boek Extreem Golfen.
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl
De foto boven de nieuwsbrief is van golfbaan Dolce Fregate in Zuid-Frankrijk.

Een tweede huis bij de golfbaan

Wie droomt er niet van? Een tweede huis aan of vlak bij de golfbaan. Als u er ook daadwerkelijk naar op zoek bent, kunt u 16, 17 en 18 maart op de Second Home International beurs gaan kijken of uw optrekje ook aangeboden wordt.

Lees verder

Extreem Golfen ook voor de bezadigde golfer

Golf heeft er een dimensie bij gekregen. De sport is niet langer alleen bedoeld voor een elite, ook spelers die in zijn voor nieuwe ervaringen en een flinke adrenalinestoot willen, hebben het spel ontdekt en daarmee is het extreem golfen geboren. Avontuurlijke spelers zijn op zoek naar het verleggen van golfgrenzen op banen waar wilde dieren over de baan lopen, de greens wit of zwart zijn. Van verzengende hete banen in de woestijn of tot de wereldkampioenschappen ijsgolfen in Groenland. Voor al deze mensen is het boek Extreem Golfen een aanrader.

Lees verder

Eerste Indoor Golfkampioenschappen bij Golf-In

Op zaterdag 17 maart wordt in de Golf-In in Heesh het eerste Indoor Golfkampioenschap gehouden. Totaal zulllen zestien teams strijden om de titel Indoor Golf Kampioen. De Nederlandse Indoor Golf Vereniging (NIGV) organiseert de wedstrijd in het Brabantse Heesh.

Lees verder

Voor 40 Barcelona - Amsterdam

Golft u graag in de buurt van Barcelona? Vanaf 1 maart is er weer een nieuwe goedkope mogelijkheid om naar deze stad te vliegen. Clickair, de vorig jaar opgerichte low cost carrier van de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia en een aantal participanten, opent dan haar nieuwe lijndienst tussen Barcelona en Amsterdam. Een retourtje op deze lijn is al vanaf 40, inclusief toeslagen en belasting, te krijgen. Dat is bijna net zoveel als een tweede klas retour Amsterdam Groningen met de trein.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: hetGolfKado, Second Home International,Golf-In, Clickair
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers