Golfreisnieuws nr 155, 9 juni 2011

In dit nummer aandacht voor:
Leuke golfaanbiedingen dichtbij
Airberlin in de winter vaker naar Dubai
Melissa Reid wint Deloitte Ladies Open
Rinus van Blankers wint plaats in Senior Open

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Leuke golfaanbiedingen dichtbij

Voor wie de komende maanden er even tussenuit wil, biedt 3D Golfvakanties leuke arrangementen aan. De aanbiedingen richten zich op golfers die dichtbij een aangename golfvakantie willen hebben. De snelle beslisser krijgt, als hij voor 17 juni boekt, als extra nog een fles frisse witte wijn op de kamer cadeau.

Lees verder

Airberlin in de winter vaker naar Dubai

Airberlin breidt zijn vluchtaanbod naar Dubai uit. Vanaf het begin van de winterdienstregeling wordt vijf keer per week via Berlijn-Tegel op Dubai gevlogen.

Lees verder

Melissa Reid wint Deloitte Ladies Open

De Engelse golfster Melissa Reid heeft afgelopen weekend het Deloitte Ladies Open 2011 gewonnen.Het was haar tweede zege op de Ladies European Tour. De Nederlandse Christel Boeljon wist haar topnpoteringen van de afgelopen weken niet te evenaren. Zij werd gedeeld negende. Frances Bondad maakte op de slotdag een hole-in-one en kreeg daarvoor een BMW ter waarde van ruim 100.000.

Lees verder

Rinus van Blankers wint plaats in Senior Open

Rinus van Blankers heeft maandag op golfclub De Dommel de PGA Holland Senior Cup 2011 gewonnen. Daarmee kwalificeert de professional uit Sint-Oedenrode zich voor het Van Lanschot Senior Open dat van 24 tot en met 26 juni wordt gehouden op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. Van Blankers speelt in een veld met onder anderen de voormalige wereldtoppers Sam Torrance en Ian Woosnam.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Airberlin. Leo Vogelzang, Golfsupport.nl, Van Lanschot Senior Open, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers