Golfreisnieuws nr 157, 24 juni 2011

In dit nummer aandacht voor:
Curaçao Tourist Open
Kick off Amsterdam International Golf Club
App voor Van Lanschot Senior Open
Tweede halve finale Soccer Golf Masters 2011
Datum bekend van Alles over Golf & Lifestyle 2012

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Curaçao Tourist Open

De tweede editie van het MCB Platinum card Curaçao Tourist Open 2011 staat eind juli weer op de agenda. Dit is een internationaal golftoernooi voor toeristen en lokale spelers dat twee keer per jaar plaatsvindt bij de Blue Bay Golfclub.

Lees verder

Kick off Amsterdam International Golf Club

Dinsdag 21 juni is de ‘kick-off’ van Amsterdam International Golf Club geweest. Speciale gast was golflegende Ian Woosnam. Hij is de architect van de prestigieuze 18-holes championship course die vlakbij Schiphol wordt aangelegd.

Lees verder

App voor Van Lanschot Senior Open

Het Van Lanschot Senior Open heeft als eerste golftoernooi in Nederland een iPhone App. Het driedaagse toernooi van de European Senior Tour is nu ook via de iPhone en iPad op de voet te volgen.

Lees verder

Tweede halve finale Soccer Golf Masters 2011

Op maandag 27 juni vindt de tweede halve finale van de Soccer Golf Masters 2011 plaats op golfbaan BurgGolf Zoetermeer. Een aantal vaste deelnemers zoals Rene van der Kerkhof en Piet Schrijvers geven aanstaande maandag weer acte de presence tijdens de tweede halve finale van het Nederlands Kampioenschap Golf voor (ex)profvoetballers.

Lees verder

Datum bekend Alles over Golf & Lifestyle 2012

Het Alles over Golf & Lifestyle Event zal ook in 2012 worden georganiseerd. Het evenement vindt dan plaats van 9 t/m 11 maart 2012 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Curacao tourist open, Amsterdam International GC, Van Lanschot Senior Open, Soccer Golf Masters, Alles over Golf & Lifestyle Event, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers