Golfreisnieuws nr 159, 6 juli 2011

In dit nummer aandacht voor:
Goedkoop golfen in Noord Frankrijk
Golfen voor het goede doel in Portugal
100% Taalgids app & book
Korting op Valet Parking Bijschipholparkeren
IPhone App Amsterdam International Golf Club

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Goedkoop golfen in Noord Frankrijk

Door de golfbanen maar zeker ook door het aanbod aan hotels is Cote d’Opale een echte golfbestemming. Op www.golfencotedopale.com zijn de golfbanen en betreffende hotels overzichtelijk weergegeven. Er is tevens een Golf-pass beschikbaar waarmee de golfer in twee weken tijd voor € 250 op zes golfbanen kan spelen.

Lees verder

Golfen voor het goede doel in Portugal

Samen met Stichting DaDa organiseert A2B Incentives van 5 tot 8 oktober het eerste DaDa International Golf Tournament in Portugal. Dit exclusieve toernooi heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor deze stichting die zich inzet voor een betere zorg voor kinderen in ziekenhuizen en medische instellingen in Nederland.

Lees verder

100% Taalgids app & book

Een koffie bestellen in het buitenland gaat nog wel, maar zodra de teksten wat verder gaan dan de eerste levensbehoeften kan het in sommige talen knap lastig worden. Sinds kort hoef je echter in het buitenland niet meer met je mond vol tanden te staan. MoMedia geeft de 100% APP & BOOK taalgidsen uit. Met deze taalgids van nu maak je, in een land waar je de taal niet spreekt, in no‐time duidelijk wat je wilt.

Lees verder

Korting op Valet Parking Bijschipholparkeren

Voor golfers die deze zomer met het vliegtuig vanaf Schiphol op vakantie gaan is er een handige en goedkope oplossing om te parkeren. Valet parking ‘www.bijschipholparkeren.nl’.Geen gezeul meer met koffers en golftas.. Als u tot en met 11 juli gebruik maakt van een vroegboekkorting krijgt u ook nog € 10 korting.

Lees verder

IPhone App Amsterdam International Golf Club

Hoewel de golfbaan nog in aanleg is, kunnen golfers die meer willen weten over Amsterdam International Golf Club de baan alvast van hole tot hole verkennen. Als eerste golfbaan in Nederland lanceert Amsterdam International Golf Club een iPhone app waarin alle holes tot in detail zijn weergegeven.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Cote d'Opale, Stichting DaDa, MoMedia, , Amsterdam International Golf Club, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers