Golfreisnieuws nr 160, 14 juli 2011

In dit nummer aandacht voor:
Met Stena Line comfortabel naar de golfbanen van Essex
Interessante shortbreak top-golfbaan Stoke by Nayland
Golfen in de achtertuin van Londen
Golfdag Stichting Viore groot succes

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Met Stena Line comfortabel naar golfbanen Essex

Veel golfers realiseren zich het niet, maar de prachtige golfbanen van het graafschap Essex liggen dichterbij dan ze vermoeden. Dankzij de comfortabele overtochten met Stena Line van Hoek van Holland naar Harwich. Binnen een straal van 50 kilometer liggen prachtige golfbanen. (Advertorial)

Lees verder

Interessante shortbreak topbaan Stoke by Nayland

Hoe vaak komt het voor dat je voor een koopje vlak na de Challenge Tour op de perfect geprepareerde golfbaan kan spelen. Bijna nooit. Vanaf 25 juli is het mogelijk uw eigen Challenge Tour op Stoke by Nayland Golf Club te spelen.

Lees verder

Golfen in de achtertuin van Londen

Het zal geen verrassing zijn dat je in Engeland fantastisch kan golfen. In het land waar golf zon beetje met de paplepel wordt ingegoten, zijn golfbanen te vinden in alle soorten en maten en ook in alle prijsklassen. Neem nu Essex. Wij bezochten een paar van de mooiste banen in dit graafschap en die bleken nog zeer betaalbaar te zijn ook.

Lees verder

Golfdag Stichting Viore groot succes

Maandag 11 juli werd op Golfclub De Hoge Kleij een golfdag georganiseerd voor de Stichting Viore. Een stichting die inzamelt voor het opzetten van een centrum voor mensen die geconfronteerd zijn of zijn geweest met kanker. De golfdag werd een groot succes. De golfers brachten ruim 12.000 op.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Stena Line, House of Britain, Stichting Viore, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers