Golfreisnieuws nr 161, 20 juli 2011

In dit nummer aandacht voor:
In de voetsporen van Darren Clarke op Royal St. George’s
Interessante shortbreak top-golfbaan Stoke by Nayland
Dames amateur-golftop treffen elkaar op Noordwijk
Amsterdam Golf Show 2012 van 16 t/m 18 maart

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

In de voetsporen van Darren Clarke op Royal St. George’s

The British Open werd dit weekend gewonnen door Darren Clarke. De 43 jarige Noord-Ier speelde op de Royal St. George’s de beste score bij elkaar. Kijkers van dit golfspektakel konden zien dat de linkscourse Royal St. George’s er weer schitterend bij lag. Wat veel mensen niet weten is dat deze golfbaan ook voor de gewone ‘sterveling’ te spelen is. Je moet er wel een pittige greenfee voor betalen, maar het is mogelijk om in de voetsporen van Darren Clarke te treden.

Lees verder

Interessante shortbreak Engelse Stoke by Nayland

Hoe vaak komt het voor dat je voor een koopje vlak na de Challenge Tour op de perfect geprepareerde golfbaan kan spelen. Bijna nooit. Vanaf 25 juli is het mogelijk uw eigen Challenge Tour op Stoke by Nayland Golf Club te spelen.

Lees verder

Dames amateur-golftop treffen elkaar op Noordwijk

Van vandaag 20 juli tot en met zaterdag 23 juli is de top van het Europees amateur-vrouwengolf aanwezig op Noordwijk. In samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) wordt op de Noordwijkse Golfclub het Individueel Europees Amateur Kampioenschap Dames gehouden.

Lees verder

Amsterdam Golf Show 2012 van 16 t/m 18 maart

De zesde editie van de Amsterdam Golf Show, Nederlands grootste indoor golfevenement, vindt plaats op 16, 17 en 18 maart 2012 in de Amsterdam RAI. Traditiegetrouw wordt tijdens dit evenement het officiële startsein gegeven voor het nieuwe golfseizoen.

Lees verder

De Nationale Golfweek: 18 holes en 3 gangen diner voor € 59

In de laatste week van juli (maandag 25 t/m zondag 31 juli) organiseert BurgGolf de Nationale Golfweek. Golfers kunnen dan op bijna alle BurgGolfbanen terecht voor de scherpe prijs van €59 voor 18 holes en een 3-gangen diner. Een feestelijke week dus met een eenvoudige en aantrekkelijke aanbieding voor alle golfers van Nederland. Meer info op:www.iwanttogolf.nl.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Golfsupport.nl, Stoke by Nayland, Noordwijkse golfclub, Amsterdam Golf Show, BurgGolf, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers