Golfreisnieuws nr.16, 5 maart 2007
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.


Amsterdam Golf 2007 succesvol
De eerste echte grote Golfbeurs die in Nederland werd gehouden dit weekend, Amsterdam Golf 2007, is succesvol verlopen. De beurs trok in drie dagen meer dan 10.000 betalende bezoekers. Op de beurs werd o.a. aandacht besteed aan equipment, mode en natuurlijk ook veel aandacht voor golfreizen. Wij hebben een paar interessante golfreisnieuwtjes op een rijtje gezet.

Golftournooi op Mauritius

Van 4 tot en met 14 september organiseert Danielle Kloeg Travel Service een golfreis, inclusief golftournooi op Mauritius. Het tournooi wordt gespeeld op de banen van het luxe Belle Mare Plage Resort, gelegen aan de oostkant van het eiland. De nadruk ligt op het spelen van een vooral gezellig tournooi op een prachtig eiland in de Indische Oceaan.

Lees verder

Golfen onder de Middernachtzon

Onbekend maakt waarschijnlijk onbemind. Dat geld voor golfen in Zweden.Tijd om daar verandering in te brengen moet Sweden Travel Group gedacht hebben. Deze Zweden specialist heeft allerlei golfreizen in Zweden op haar programma staan. Een bijzondere ervaring lijkt golfen onder de Middernachtzon.

Lees verder

Amazing Zuid-Afrika bij Amazing Golf

Zuid-Afrika is een fantastische golfbestemming. Iedereen die er geweest is zal dat beamen. Niet verwonderlijk dat veel golftouroperators het land in hun programma hebben opgenomen. Op de Amsterdam Golf Beurs in de RAI kwamen wij een nieuwkomer op de Zuid-Afrika markt tegen. Amazing Golf Africa. Jack van Hove en Else van Dixhoorn hebben onlang deze Afrika golfspecialist opgericht. Een kennismaking.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, DKTS, Amazing Golf, Sweden Travel Group
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers