Golfreisnieuws nr 162, 10 augustus 2011

In dit nummer aandacht voor:
Golf en design in een imposant bergdecor
Lidl reizen ook aantrekkelijk voor golfers
Ontvlucht de Nederlandse natte greens en fairway
Deloitte Ladies Open in 2012 weer op Broekpolder
Bagagechaos dreigt voor Spanje-gangers

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golf en design in een imposant bergdecor

In het prachtige natuurlandschap van de Oostenrijkse Alpen vindt u het 4-sterren designhotel Walliserhof. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie met veel golfplezier, natuur en buitengewoon design. (Advertorial)

Lees verder

Lidl reizen ook aantrekkelijk voor golfers

De Lidl verkoopt sinds kort ook reizen. Voor de budgetbewuste golfer zitten er een paar aantrekkelijke aanbiedingen bij die het mogelijk maken om voor een klein bedrag te overnachten vlakbij golfbanen.

Lees verder

Ontvlucht de Nederlandse natte greens en fairways

Het valt niet mee deze zomer. Ook voor de golfers is het soms flink afzien. Voor wie toch nog in een stralend zonnetje wil golfen hebben verschillende touroperators weer leuke nazomerse arrangementen op gesteld. Golf-Expedition bijvoorbeeld. Deze Frankrijk-specialist biedt interessante golfarrangementen aan de Côte d’Azur aan.

Lees verder

Deloitte Ladies Open in 2012 weer op Broekpolder

Het Deloitte Ladies Open zal in 2012 weer gehouden worden op Golfclub Broekpolder. Het is het derde jaar op rij dat het toernooi van de Ladies European Tour op de polderbaan in Vlaardingen bij Rotterdam wordt gehouden. De datum van het toernooi in 2012 is nog niet bekend.

Lees verder

Bagagechaos dreigt voor Spanje-gangers

Dagblad de Telegraaf meldt dat er een grote vakantiechaos dreigt voor Nederlandse toeristen in Spanje. Een en ander heeft te maken met stakingen die op 18 en 26 augustus worden gehouden op Spaanse luchthavens. Het bagagepersoneel wil die dagen namelijk het werk neerleggen.

Lees verder

Verdien gratis KLM Open toegangsticket

Van 9 - 12 september kunt u op de Hilversumsche Golf Club weer genieten van de sterren op het KLM Open. GolfWeekly Travel zorgt ervoor dat u dat kunt meebeleven. Althans wanneer u in augustus een van de geadverteerde aanbiedingen bij GolfWeekly Travel boekt . U ontvangt dan een toegangskaart gratis! Kijk voor de aanbiedingen op de gesponsorde nieuwsbrief.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Hotel Walliserhof, Lidl-Reizen, Golf-Expedition.com, TIG, GolfWeekly Travel, Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers