Golfreisnieuws nr 163, 19 augustus 2011

In dit nummer aandacht voor:
Early Birdie voordeel
KLM blijft voorlopig hoofdsponsor KLM Open
Eerste finalist Robein NK Putten bekend
Drie winnaars finale KLM Open Pro-Am Series

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Early Birdie voordeel

Op donderdag 18 augustus start weer een kortingsactie bij Pin High Golftravel. Het actie-aanbod bestaat uit wintergolfreizen die te boeken zijn met een vroegboekvoordeel die kan oplopen tot € 275. Tot en met zondag 28 augustus ontvangt u daarnaast bij iedere boeking een waardebon van € 25 van het kledingmerk Pin High Golfwear.

Lees verder

KLM blijft voorlopig hoofdsponsor KLM Open

KLM heeft het hoofdsponsorschap van het KLM Open verlengd met drie jaar. Hierdoor kan een van de grootste sportevenementen in Nederland in 2013, 2014 en 2015 op de kalender van de European Tour blijven staan en meetellen voor de ‘Race to Dubai’. Het KLM Open 2011 wordt van 8 tot en met 11 september gespeeld op de Hilversumsche Golf Club.

Lees verder

Eerste finalist Robein NK Putten bekend

Zaterdag 13 augustus streden dertig halvefinalisten op de Hilversumse Golfbaan Spandersbosch voor een plaats in de landelijke finale van het Robein NK Putten 2011. Will Winter-Vreugdenhil had met 33 slagen het minste aantal putts nodig en plaatste zich als eerste voor de finale die op 8 oktober op de Goyer Golf & Country Club wordt gespeeld. In de finale strijden 36 van de oorspronkelijke tweeduizend deelnemers om de titel Nederlands Kampioen putten 2011.

Lees verder

Drie winnaars finale KLM Open Pro-Am Series

Afgelopen zondag is de finale van de KLM Open Pro-Am Series gespeeld waarbij drie winnaars een plaats in de pro-am van het KLM Open hebben gewonnen. Caspar Kipp uit Nijmegen, Sebastian Dresen uit Landgraaf en Berend den Engelsman uit Bavel mogen op 7 september, een dag voor de start van het KLM Open, spelen met een professional van de European Tour. Het KLM Open wordt gespeeld van 8 tot en met 11 september op de Hilversumsche Golf Club.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Pin High Golftravel, KLM Open, TIG Sport, Ingrid Meijers Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers