Golfreisnieuws nr 164, 29 augustus 2011

In dit nummer aandacht voor:
Nieuwe brochure Fairway Golftravel
Aantrekkelijke prijzen overtochten Kent
Brits Open Kampioen Darren Clarke op KLM Open
PGA kwaliteitskeurmerk voor Golfscholen

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe brochure Fairway Golftravel

De nieuwe brochure najaar/winterbrochure van Fairway Golftravel is uit. Daarin staan weer aantrekkelijke aanbiedingen met scherpe tarieven voor de periode november 2011 t/m maart 2012. De brochure is te bestellen op: www.fairwaygolftravel.nl. (Advertorial)

Lees verder

Aantrekkelijke prijzen overtochten Kent

We hebben het al vaker geschreven. Het Engelse graafschap Kent ligt dichterbij dan je denkt. Voor golfers is deze streek een walhalla. Schitterende golfbanen in allerlei prijsklassen. Nu DFDS Seayways in het najaar zeer aantrekkelijk geprijsde overvaarten heeft, is een lang golfweekend in Kent letterlijk en figuurlijk wel heel dichtbij gekomen.

Lees verder

Brits Open Kampioen Darren Clarke op KLM Open

Brits Open kampioen 2011 Darren Clarke heeft zijn komst naar het KLM Open bevestigd. Het spelersveld voor het KLM Open 2011 belooft hiermee een van de sterkste ooit te zijn. Lee Westwood, Martin Kaymer (nu de nummers twee en vier) als ook US Open Kampioen Rory McIlroy komen naar Hilversum.

Lees verder

PGA kwaliteitskeurmerk voor Golfscholen

PGA Holland lanceerde vorige week het kwaliteitskeurmerk ‘PGA Holland Erkende Golfscholen’. Op golfbaan Het Rijk van Nijmegen ontving Hans Blaauw, algemeen directeur van Het Rijk Golfbanen, het allereerste keurmerk uit handen van PGA Holland directeur Frank Kirsten.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Fairway Golftravel,Golfreiswijzer.nl, Golfsupport.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers