Golfreisnieuws nr 165, 7 september 2011

Met het laatste nieuws over het KLM Open 2011.

Met ook extra aandacht voor oproep van de organisatie om met het Openbaar Vervoer naar Hilversum te komen. Door overvloedige regenval zijn veel parkeerplaatsen voor bezoekers onbruikbaar.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Westwood, Kaymer en McIlroy zijn er klaar voor

Morgen, 8 september, gaat de 92ste editie van het KLM Open van start. Alle toppers zijn in Hilversum gearriveerd en ze zijn er helemaal klaar voor zijn. Het lijkt erop dat het een natte editie van het KLM Open gaat worden. In ieder geval de eerste dagen. Door overvloedige regenval moest de Pro-Am van vandaag al ingekort worden naar 9 holes. Toch lijkt het Rory McIlroy en Lee Westwood niet te deren.

Lees verder

18 Nederlanders aan start op KLM Open

Aan de 92ste editie van het KLM Open zullen 18 Nederlanders meedoen. Afgelopen weekend werden, tijdens de Twente Cup, nog de laatste startbewijzen behaald. Nederlandse publiekstrekkers zijn natuurlijk Joost Luiten, Robert-Jan Derksen, Maarten Lafeber en Tim Sluiter. De vier Nederlanders die op de European Tour spelen. Floris de Vries, de vijfde speler op de Tour, heeft in verband met een blessure moeten afzeggen.

Lees verder

Kom met openbaar vervoer naar KLM Open!

De organisatie van het KLM Open roept bezoekers op om met het Openbaar vervoer naar Hilversum te komen. Door hevige regenval, met name de laatste dagen, zijn de parkeerterreinen voor de bezoekers van het KLM Open zeer moeilijk begaanbaar. Slechts 2.000 van de geplande 6.000 parkeerplaatsen zijn bereikbaar.

Lees verder

Regen spelbreker op Pro-Am van KLM Open 2011

Vandaag werd op de Hilversumsche Golf Club het Pro-Am van het KLM Open gespeeld. Door de enorme regen werd de wedstrijd 's ochtend naar 9 holes terruggebracht en 's middags zelfs vroegtijdig afgeblazen. Het team van Eduardo Molinari - met o.a. Marco van Basten - heeft de ochtend pro-am gewonnen.

Lees verder

Olazábal naar KLM Open, Clarke zegt af

José Maria Olazábal, de Europese Ryder Cup Captain 2012, speelt komende week in de 92ste editie van het KLM Open. Darren Clarke daarentegen heeft, in verband met zijn drukke schema, er toch van afgezien naar Nederland te komen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Golfsupport.nl,Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers