Golfreisnieuws nr 167, 15 september 2011

In dit nummer aandacht voor:
Simon Dyson wint KLM Open voor derde keer
Kortingen bij KLM en golftas gratis mee
Olazabal verrast golftalenten
4000 voor Villa Joep tijdens Par Tee van Joost Luiten
Zonnig nazomeren met Kaldi en NOVASOL


Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Simon Dyson wint KLM Open voor derde keer

Afgelopen weekend werd op de Hilversumsche Golfclub het 92ste KLM Open gespeeld. Het grootste golfevenement dat Nederland kent. Dit jaar was de absolute wereldtop naar Hilversum afgereisd. Lee Westwood, de nummer 2 van de wereld deed mee, Martin Kaymer, titelverdediger en nummer 3 van de wereld en het aanstormende golftalent Rory McIlroy. De Noord-Ier staat nummer 5 op de wereldranglijst. Na een spannende finaledag, waarbij ook de Nederlander Joost Luiten nog kans maakte op de titel, ging de uiteindelijke overwinning naar Simon Dyson.

Lees verder

Kortingen bij KLM en golftas gratis mee

Op dit moment loopt er bij KLM de werelddealkortingsactie, waarbij passagiers interessante kortingen krijgen op meer dan 80 bestemmingen. Zeker voor golfers kunnen daar zeer aantrekkelijke aanbiedingen bijzitten, want KLM vervoert de golftas gratis.

Lees verder

Olazabal verrast golftalenten

Op 7 september werd, voorafgaand aan het KLM Open, een gratis kennismaking met golf voor basisschoolkinderen georganiseerd. Ondanks de regen was de belangstelling groot. De Gooise kinderen leerden met aangepast SNAG-materiaal de basisslagen van een echte pro en konden hun talenten tonen tijdens de vele speelse wedstrijden.

Lees verder

4000 voor Villa Joep tijdens Par Tee van Joost Luiten

Joost Luiten had weinig rust na zijn zesde plaats op het KLM Open. De maandag na het golftoernooi moest hij alweer aantreden op een relatiedag van zijn sponsor Pin High Golfwear. Er was een modeshow, golfwedstrijd en een veiling voor Villa Joep die 4005 opbracht.

Lees verder

Zonnig nazomeren met Kaldi en NOVASOL

Na een regenachtige zomer is het mogelijk nog wat zon op te doen. NOVASOL vakantiehuizen en koffie- en theespecialist Kaldi zorgen samen voor een zonnige nazomer. In de maand september maak je bij aankoop van 3 Kaldi producten namelijk kans op een NOVASOL waardecheque t.w.v. 450,-.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Pepper Productions, KLM, Kaldi, Palthe Producties, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers