Golfreisnieuws nr 169, 25 oktober 2011

In dit nummer aandacht voor:
Trainingsstages en 250,- aan Pin High Golfwear
Schloss Moyland Golfresort
Daan de Bruin en Elmar Deuss winnen Algarve LoyalTee Tour
Extra voordelig naar Engeland in 2012

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Trainingsstages en 250,- aan Pin High Golfwear

Wat is nu heerlijker dan in de zon te trainen voor de golfcompetitie van 2012? Net als voorgaande jaren is dat onder andere mogelijk bij Pin High. Dit jaar geeft de golftouroperator daar nog Pin High Golfwear ter waarde van 250 per persoon bij cadeau.

Lees verder

Schloss Moyland Golfresort

Schloss Moyland Golfresort timmert flink aan de weg. De eigenaar Sander van Gelder investeert veel geld en tijd om van Schloss Moyland een resort van naam en faam te maken. Misschien niet zo exclusief als Vale do Lobo, maar de opzet is om van Schloss Moyland een golfbaan met internationale allure te maken. Bovendien is het Duitse resort prijstechnisch een stuk aantrekkelijker.

Lees verder

Daan de Bruin en Elmar Deuss winnen Algarve LoyalTee Tour

Daan de Bruin wint de Algarve LoyalTee Tour Finale in de eerste categorie. Met 1 boven de baan is hij de terechte winnaar van de grootste golfcompetitie voor vrije golfers in Nederland. In categorie 2 was Elmar Deuss de sterkste deelnemer met maar liefst 42 punten.

Lees verder

Extra voordelig naar Engeland in 2012

Voor wie plannen heeft om in 2012 naar Engeland te gaan is er momenteel een aantrekkelijk aanbod. Ferrymaatschappij SeaFrance biedt alle overtochten vanuit Calais naar Dover, tot 23 augustus 2012 tegen een vaste lage prijs aan. Dit aanbod geldt ook tijdens de Olympische Spelen! U moet echter wel nu boeken.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Pin High, Pin High Golfwear, Schloss Moyland, Burggolf, SeaFrance, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers