Golfreisnieuws nr.17, 12 maart 2007
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief. In dit nummer o.a. aandacht voor Golfen in Bretagne en een advertorial van Het Golfkado.
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.

Op zoek naar Groot Geluk

In het Maori heet de 18-holes golfbaan van Rotorua Golf Club "Arikikapakapa", wat "het geluid van borrelende modder" betekent. Heel toepasselijk, aangezien de baan midden in een zeer actieve geothermische zone ligt. www.hetgolfkado.nl. verkoopt het boek Extreem Golfen waarin Arikikapakapa wordt beschreven. Het boek is slechts een van de vele golfkado's die u op de website van het golfkado kunt vinden.

Lees verder

Een rondgang langs Bretonse golfbanen

Bretagne is en blijft een populaire vakantiebestemming voor menige Nederlander. De golfers doen er verstandig aan deze streek ook eens op de vakantieagenda te zetten. De streek heeft veel mooie golfbanen. Zo veel dat onze verslaggever ze niet allemaal in 1 verhaal kan samenvatten. Dus in deze en de volgende nieuwsbrief een uitgebreide kennismaking met het Golfen in Bretagne.

Lees verder

Voor £250 een levenslang lidmaatschap

Het was een opvallend bericht op de website van de Harris Golf club. Voor 250 Engelse pond kan een levenslang lidmaatschap op de golfclub verkregen worden. Een lidmaatschap waarmee de golfer voor de rest van zijn leven gratis op deze unieke golfbaan kan spelen.

Lees verder

Verborgen Frankrijk

Voor die golfers die op een vakantie in Frankrijk meer willen dan alleen golfen, kan het boek Verborgen Frankrijk als inspiratie dienen. In het boek, dat door Dominicus is uitgegeven, maken de auteurs David Scherpenhuizen en Nathalie van Koot een zoektocht naar de geheime geschiedenis van Frankrijk. Uitgangspunt van het boek is dat het christendom onze wereld op velerlei wijzen beïnvloedde. Lange tijd bleef een geheime boodschap uit het oude Jeruzalem onzichtbaar en verborgen. Op een uitnodigende en persoonlijke manier laten de auteurs zien dat in het Frankrijk van nu nog veel zichtbare sporen van die boodschap te zien zijn.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Het golfkado.nl Lia Grooters, Golfbanen Bretagne, Formule Golf, Uitgeverij Dominicus, Harris Golf Cluib
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers