Golfreisnieuws nr 172, 18 november 2011

In dit nummer aandacht voor:
Win een golfreis bij Fairway Golftravel
Mond-tot-mondreclame bepaalt keuze golfvakantiebestemming
Winterlidmaatschap BurgGolf
Golf voor Gehandicapten Plein

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Win een golfreis

Fairway Golftravel geeft een reis weg voor 2 personen naar het 5-sterren hotel Marriott Praia dEl Rey in Portugal. Als u op Facebook kenbaar maakt dat u de Facebookpagina van Fairway Golftravel leuk vindt, maakt u automatisch kans om een arrangement naar dit golfresort te winnen.

Lees verder

Mond-tot-mondreclame bepaalt keuze golfvakantiebestemming

Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat 70% van de golfers vindt dat mond-tot-mondreclame de meest belangrijke factor is bij de keuze voor een golfvakantiebestemming.

Lees verder

Winterlidmaatschap BurgGolf

Speciaal voor de echte diehards die graag het hele jaar door golfen biedt BurgGolf het winterlidmaatschap aan. Met het Winterlidmaatschap kunt u voor 199 euro drie maanden lang onbeperkt golfen op acht golfbanen van BurgGolf in Nederland.

Lees verder

Golf voor Gehandicapten Plein

Tijdens de tweede editie van het Alles over Golf en Lifestyle Event in 2012 zal een speciale plek op de beurs worden ingericht waar gehandicapten en mensen met een beperking in contact kunnen komen met de golfsport: het Golf voor Gehandicapten Plein.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Bert van der Toorn, Fairway Golftravel, BurgGolf, Stichting Golf voor Gehandicapten, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers