Golfreisnieuws nr 173, 24 november 2011

In dit nummer aandacht voor:
Bulgarije dé Onontdekte Golfbestemming van 2012
Telegraaf Dunhill Golf Trophy
Arkefly nu ook naar Thailand
Golfschool Kromme Rijn ontvangt PGA Holland kwaliteitskeurmerk
Win een golfreis bij Fairway Golftravel
Winterlidmaatschap BurgGolf

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Bulgarije dé Onontdekte Golfbestemming van 2012

De IAGTO maakte op 17 november, tijdens de afsluiting van de International Golf Travel Market in Belek bekent, dat Bulgarije dé onontdekte golfbestemming van 2012 is.

Lees verder

Telegraaf Dunhill Golf Trophy

Na een jaar afwezigheid wordt in 2012 opnieuw de Telegraaf Dunhill Golf Trophy georganiseerd. Dit is het grootste toernooi voor amateurs in Nederland met als inzet de finale op St Andrews Old Course en een VIP-arrangement voor het Alfred Dunhill Links Championship.

Lees verder

Arkefly nu ook naar Thailand

Arkefly breidt het aantal vluchten naar Turkije en Thailand uit. Voor golfers interessant omdat dit interessante golfbestemmingen zijn. Ook nieuwe bestemmingen in Griekenland, Kroatië en Italië zijn onderdeel van de uitbreiding van het Arkefly-netwerk.

Lees verder

Golfschool Kromme Rijn ontvangt PGA Holland kwaliteitskeurmerk

Donderdag 17 november 2011 heeft Golfschool Kromme Rijn het kwaliteitskeurmerk 'PGA Holland Erkende Golfscholen' ontvangen. Op de 9-holes golfbaan van Golfclub Kromme Rijn in Bunnik reikte PGA Holland directeur Frank Kirsten het keurmerk uit aan Chantalle van Urk–Lens en Roderick Peek, golfprofessionals van Golfschool Kromme Rijn.

Lees verder

De vorige nieuwsbrief schijnt niet door iedereen ontvangen te zijn, derhalve nog even de belangrijkste nieuwtjes daaruit

Win een golfreis

Fairway Golftravel geeft een reis weg voor 2 personen naar het 5-sterren hotel Marriott Praia d’El Rey in Portugal. Als u op Facebook kenbaar maakt dat u de Facebookpagina van Fairway Golftravel leuk vindt, maakt u automatisch kans om een arrangement naar dit golfresort te winnen.

Lees verder

Winterlidmaatschap BurgGolf

Speciaal voor de echte diehards die graag het hele jaar door golfen biedt BurgGolf het winterlidmaatschap aan. Met het Winterlidmaatschap kunt u voor 199 euro drie maanden lang onbeperkt golfen op acht golfbanen van BurgGolf in Nederland.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Bert van der Toorn, Fairway Golftravel, BurgGolf, Stichting Golf voor Gehandicapten, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers