Golfreisnieuws nr 174, 30 november 2011

In dit nummer aandacht voor:
Update Amsterdam International Golf Club
Golfbaan Monte Mayor gesloten
KLM Open in 2013 terug naar de Kennemer
Data Ryder Cup 2014 bekend
Edese Golf Club opent nieuwe oefenfaciliteiten

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Update Amsterdam International Golf Club

Hoe gaat het met de exclusieve golfclub bij Schiphol, die in juni dit jaar door Ian Woosnam officieel werd gelanceerd? Lees hier een kort verslag over Amsterdam International Golf Club.

Lees verder

Golfbaan Monte Mayor gesloten

Via de IAGTO (Internationale vereniging van Golftouroperators) bereiken ons berichten dat de Zuid-Spaanse golfbaan Monte Mayor wegens financiŽle problemen per 21 november gesloten zou zijn. Aanvankelijk konden wij het bericht niet bevestigd krijgen,maar van golftouroperator Golftime Travel hoorden wij dat zij bericht hebben gehad dat de golfbaan failliet is. Op de website van de golfbaan Montemayorgolf.com wordt de bezoeker niet wijzer. Voor golfers die deze golfbaan op korte termijn zouden bezoeken of al geboekt hadden is het verstandig met de touroperator contact op te nemen.

KLM Open in 2013 terug naar de Kennemer

Het KLM Open keert in 2013 terug naar de Kennemer Golf & Country Club. Hiervoor gaven de leden van de Zandvoortse baan op 24 november 2011 groen licht. In 2010 en 2011 werd het KLM Open op de Hilversumsche Golf Club gespeeld.

Lees verder

Data Ryder Cup 2014 bekend

Dinsdag 29 november werd in het Gleneagles Hotel officieel bekendgemaakt dat de 40ste editie van het tweejaarlijkse duel tussen Amerika en Europa in 2014 eind september zal worden gespeeld. op PGA Centenary Course van het Gleneagles resort in Schotland.

Lees verder

Edese Golf Club opent nieuwe oefenfaciliteiten

De Edese Golf Club heeft haar oefenfaciliteiten op Papendal volledig vernieuwd. De driving range heeft een nieuw gebouw gekregen met dertien afslagplaatsen, nieuwe targets en een overdekte putting green van maar liefst 300 m2.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Ruud Taal www.xcphotos.nl Bert van der Toorn, Monte Mayor, Kennemer Golf & Country Club, Ryder Cup 2014, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers