Golfreisnieuws nr 176, 14 december 2011

In dit nummer aandacht voor:
Speel je eigen Dubai Championship
Golfvakanties naar Vietnam
Internationale erkenning voor golfbaan Stippelberg
Ook Naarderbos maakt doorstart
PGA Holland kwaliteitskeurmerk voor Golfschool Cromstrijen

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Speel je eigen Dubai Championship

Ook zo genoten van het Dubai World Championship afgelopen weekend? Het is mogelijk om in de voetsporen van Alvaro Quiros en Luke Donald te treden en je eigen Race to Dubai te spelen.

Lees verder

Golfvakanties naar Vietnam

3D Golfvakanties biedt sinds december 2011 nieuwe golfreizen naar Vietnam aan. Vietnam wordt door de aanbieder van golfreizen gezien als ‘een parel in ontwikkeling’.

Lees verder

Golf-Oscar voor golfbaan Stippelberg

De nog jonge golfbaan Stippelberg in het Brabantse Gemert-Bakel is door het Amerikaanse blad Golf Inc. Magazine uitgeroepen tot ‘Development of the Year 2011’.Daarmee laat de golfbaan in Brabant grote namen als Mission Hills en het onlangs door Golf Digest tot beste Golf Resort uitgeroepen Bandon Dunes achter zich.

Lees verder

Ook Naarderbos maakt doorstart

Golfbaan Naarderbos maakt een doorstart. Eigenaar en erfpachter van de grond, ingenieursbureau Grontmij heeft de failliete golfbaan gekocht.

Lees verder

PGA Holland kwaliteitskeurmerk voor Golfschool Cromstrijen

Golfschool Cromstrijen in Numansdorp heeft op vrijdag 9 december het kwaliteitskeurmerk 'PGA Holland Erkende Golfscholen' ontvangen. PGA Holland directeur Frank Kirsten reikte het keurmerk uit aan Dirk van de Heiden, voorzitter van de golfclub en Bryan Seton, Head Professional van Golfschool Cromstrijen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Golfsupport.nl, Dubai Golf Courses, 3d golfvakanties, Golfbanen Stippelberg en Naarderbos, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers