Golfreisnieuws nr 177, 20 december 2011

In dit nummer aandacht voor:
Sneeuwgolf in Zwitserland
Last minute Golf de Luxe
Internationaal Social Netwerk Golf
Henri-Chapelle neemt Maastricht International over

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Sneeuwgolf in Zwitserland

Heeft u wel eens gedacht aan een golfvakantie in de winter? Vast wel. Heeft u dan ook wel eens gedacht aan een golfvakantie in de winter in Zwitserland? Vast niet! Toch kan er in de winter naar hartenlust worden gegolfd in Zwitserland en er worden zelfs heuse golftoernooien georganiseerd.

Lees verder

Last minute Golf de Luxe

Pin High Golf Travel biedt met korting last minute shortbreaks en weekpakketten aan naar zonnige golfbestemmingen in Portugal en Spanje, inclusief Tenerife.

Lees verder

Internationaal Social Netwerk Golf

In Nederland zijn er al aardig wat succesvolle initiatieven om Social Network gebruikers met elkaar te laten golfen. Social Network Golf gaat een stapje verder en organiseert meerdaagse internationale toernooien voor Social Networkers 'all over the world'.

Lees verder

Henri-Chapelle neemt Maastricht International over

Aanvankelijk zou Ingmar Harthoorn de nieuwe exploitant worden van MIG, dat gaat echter niet door. Het ziet er naar uit dat de Belgische golfbaan Henri-Chapelle de Limburgse golfbaan overneemt.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Golfbanen Zwitserland, Pin High Golftravel, The Belfry, Maastricht International Golf, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers