Golfreisnieuws nr 178, 27 december 2011

In dit nummer aandacht voor:
Nieuwe brochure Fairway Golftravel uit
Golfen en skiŽn aan en vlakbij de Costa Brava
Gratis greenfee bij Landal
Luiten en Boeljon golfers van het jaar 2011

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe brochure Fairway Golftravel uit

Bestel nu de nieuwe jaarbrochure op www.fairwaygolftravel.nl en profiteer van scherpe tarieven, vroegboekkortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. In de brochure vindt u naast bestemmingen waar het tijdens onze wintermaanden heerlijk golfweer is, tevens vele fraaie golfaccommodaties voor een kortere of langere golftrip dichter bij huis. (Advertorial)

Lees verder

Golfen en skiŽn bij de Costa Brava

Girona en omstreken is niet alleen een mooie golfbestemming, maar ook een fantastisch wintersportgebied! Nog leuker is die twee sporten te combineren. De ene dag op de skies en de andere dag 9 of 18 holes spelen. Aan de Costa Brave kan dat.

Lees verder

Gratis greenfee bij Landal

Landal GreenParks biedt gasten van Landal Aelderholt een gratis greenfee voor de eigen 6-holes golfbaan van het park en korting voor De Gelpenberg.

Lees verder

Luiten en Boeljon golfers van het jaar 2011

Joost Luiten en Christel Boeljon zijn wederom verkozen tot de Nederlandse golfer en golfster van het jaar. Tijdens een feestelijke avond gehouden in Huis ter Duin te Noordwijk werden de Golf Awards 2011 uitgereikt.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Fairway Golftravel, Landal, Visit Costa Brava, Poppe de Boer, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers