Golfreisnieuws nr 179, 2 januari 2012

In dit nummer aandacht voor:
Luxe golftraining in buitenland met Golf Expedition
Christel Boeljon kiest voor Pin High Golfwear
Festival voor 600 jaar golf
Krankzinnige kortingen bij Pin High

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Luxe golftraining in buitenland met Golf Expedition

Altijd zo rond het einde van het jaar worden er allerlei trainingsstages in het buitenland aangeboden door de diverse golftouroperators. Het is namelijk erg populair om je met je competitieteam in het buitenland voor te bereiden op het komende seizoen. Ook Golf Expedition heeft diverse mogelijkheden.

Lees verder

Christel Boeljon kiest voor Pin High Golfwear

Nadat Pin High Golfwear eerder al een zeer succesvolle samenwerking aanging met Joost Luiten, gaat het kledingmerk nu in zee met de succesvolste damesgolfer van Nederland, Christel Boeljon.

Lees verder

Festival voor 600 jaar golf

Schotland viert volgend jaar '600 jaar golf in Schotland en de rest van de wereld'. Voor deze gelegenheid vindt in St Andrews van 28 maart tot en met 1 april 2012 het St Andrews Golf Festival plaats.

Lees verder

Krankzinnige kortingen bij Pin High

Op zaterdag 7 januari gaan om stipt 0.00 uur de Pin High Crazy Days van start. Tijdens deze zevende editie biedt Pin High Golftravel opnieuw een week lang voordelige golfreizen aan naar talloze bestemmingen, waaronder Spanje, Portugal, Marokko en TunesiŽ. Golfliefhebbers kunnen tijdens de Crazy Days van 7 tot en met 15 januari op de website van Pin High Golftravel hun reis naar keuze boeken waarbij de kortingen kunnen oplopen tot Ä 500,- per persoon. Voor meer informatie zie: www.pinhigh.nl/crazydays.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Golf Expedition, Pin High Golfwear, St Andrews, Pin High, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers