Golfreisnieuws januari 2012, gesponsorde uitgave Pin High Golftravel

Krankzinnige kortingen tijdens de Crazy Days!

Alweer voor de zevende keer komt Pin High Golftravel met de Crazy Days waarbij de kortingen op kunnen lopen tot wel €500,-.

Op zaterdag 7 januari gaan om stipt 0.00 uur de Pin High Crazy Days van start. Tijdens de Crazy Days biedt Pin High Golftravel opnieuw een week lang voordelige golfreizen aan naar talloze bestemmingen, waaronder Spanje, Portugal, Marokko en Tunesiλ. Golfliefhebbers kunnen tijdens de Crazy Days op de website van Pin High Golftravel hun reis naar keuze boeken waarbij de kortingen kunnen oplopen tot bijvoorbeeld € 500,- per persoon bij een reis naar Marokko, maar ook golfclinics zijn zeer aantrekkelijk geprijsd!

Eric Bakker, directeur Pin High Golftravel: “De Pin High Crazy Days zijn inmiddels een bekend fenomeen geworden in de Nederlandse golfwereld. Ook tijdens deze zevende editie gaan we weer flink stunten met de prijzen van onze golfreizen. In samenwerking met diverse sterrenhotels en top kwaliteit golfbanen bieden we een groot aantal arrangementen zeer voordelig aan. We roepen golfliefhebbers wel op om er snel bij te zijn, want de ervaring leert inmiddels dat de aanbiedingen erg snel vergeven zijn!”, aldus Bakker.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP WWW.PINHIGH.NL/CRAZYDAYS

Onderstaand enkele voorbeelden van Crazy kortingen

Spanje – Fairplay Golfhotel 5* Weekpakket: nu € 200,- korting!

Een Stijlvol all-inclusive hotel om te onthaasten, u eens op topniveau te laten verwennen in de uitstekende spa & wellness en bovenal te genieten van de culinaire hoogstandjes. En: het golfen op de eigen baan Benalup! Wij ontvingen vele enthousiaste reacties van onze klanten. Meer info …..

Spanje – Sheraton Algarve Pine Cliffs 5* Weekpakket: nu vanaf € 439,-!

Zelden zagen wij een tophotel met zoveel charme en uitstraling. Door de speelse, authentieke bouwstijl, de talrijke sfeervolle patio's en de smaakvolle inrichting heeft het Sheraton een gezellige, intieme sfeer. Uniek is ook de ligging, te midden van pijnbomen, boven op een klif met een schitterend uitzicht over zee. Meer info …..

Portugal – Viva Marinha 5* Sortbreak: nu vanaf € 325,-!

Dit vijfsterrenhotel biedt comfort, privacy en rust door de vele elegant gestileerde ruimtes, de luxe faciliteiten, de ruime tuin en kamers met veel ruimte, standaard uitgerust met balkon of terras. Op steenworp van de golfbaan Oitavos Dunes. Het gerenommeerde Amerikaanse tijdschrift Golf Magazine plaatste de baan als nummer 68 van de wereld. Meer info …..

WWW.PINHIGH.NL/CRAZYDAYS" target="_self" style=" text-decoration: none; color: #00865F; ">Voor een overzicht van alle pakketten kijk op WWW.PINHIGH.NL/CRAZYDAYS

Voor alle aanbiedingen geldt:
- Uitsluitend te boeken via www.pinhigh.nl
- Geldig bij boeking in de periode van 7 januari t/m 15 januari 2012
- Gelimiteerd aantal plaatsen: OP = OP
- Niet geldig voor bestaande boekingen of in combinatie met lopende aanbiedingen
- De vertrouwde service en kwaliteit van Pin High Golftravel


Alle genoemde prijzen zijn p.p. en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en/of onjuistheden.

colofon
Deze nieuwsbrief is een gesponsorde uitgave van PinHigh Golftravel
Redactie en medewerkers: PinHigh Golftravel
Fotografie en illustraties: PinHigh Golftravel
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers

Deze nieuwsbrief is opgesteld buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Golfreiswijzer.nl. De website verzorgde wel de opmaak en verzending. Wilt u de nieuwsbrieven van Golfreiswijzer.nl niet ontvangen? Klik [ hier ] voor afmelden. Krijgt u de nieuwsbrieven nog niet en wilt u ze wel ontvangen, klik dan [ hier ] voor aanmelden.