Golfreisnieuws nr 180, 11 januari 2012

In dit nummer aandacht voor:
Een vakantiehuis midden op de golfbaan
Vakantiebeurs 2012 geopend
Bolivia, topgolf, maar dan anders
Opnieuw uitstel Golfbaan Hoogland-West

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Een vakantiehuis midden op de golfbaan

Wat dacht u ervan om aan het einde van de dag een heerlijke verkoelende duik te nemen in uw privé-zwembad met uitzicht op de green? Dezelfde green waar u vanmiddag nog onder de aangename zon menig balletje heeft staan slaan. Bij Topic Travel Vakantiehuizen boekt u de golfvakantie die bij u past. (Advertorial)

Lees verder

Vakantiebeurs 2012 geopend

Van woensdag 11 tot en met zondag 15 januari 2012 wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs gehouden. Er zijn veel verkeersbureaus aanwezig van landen die zichzelf als golfbestemming zien.

Lees verder

Bolivia, topgolf, maar dan anders

Tijdens de vakantiebeurs stuit je soms onverwacht op mooie golflocaties. Ook in het Zuid-Amerikaanse Bolivia kan er volop worden gegolfd op unieke locaties. Zo wordt er een golfexcursie aangeboden vanuit de op 3600 meter hoog gelegen stad La Paz in Bolivia. Onder de naam 'Golf Closer to Sky' kunt u golfen op de La Paz Golf Course, die al in 1912 werd aangelegd.

Lees verder

Opnieuw uitstel Golfbaan Hoogland-West

Volgens een artikel in de krant De Stad Amersfoort wordt de bouw van de 9-holes golfbaan in Hoogland-West opnieuw uitgesteld. Dit keer komt dat doordat de stichting Behoud de Eemvallei in beroep is gegaan tegen de verleende ontgrondingsvergunning.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Fotografie en illustraties:Topic Travel, Vakantiebeurs, La Paz Golf Club, Golfbaan Hoogland, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers