Golfreisnieuws nr.18, 19 maart 2007
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief. In dit nummer o.a. aandacht voor golfarrangementen in Washington State, het 2e deel van golfen in Bretagne, en golfen in Finland
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.

Golfbanen beoordelen

Bent u ook zo benieuwd naar de golfbanen die u op uw golfvakantie gaat spelen? Op Golfreiswijzer kunt u van de nodige banen al lezen wat andere golfers ervan vonden. Maar we willen er meer. Als u nu de golfbanen die u gespeeld heeft, beoordeelt, kunt u een leuke prijs winnen.

Lees verder

Geniet van de gastvrijheid van Aruba én verbeter tegelijkertijd je swing

Steeds meer golfliefhebbers hebben de weg naar een buitenlandse golfbaan gevonden. De combinatie van vakantie en golf doet veelal wonderen. Een andere sfeer, een ander klimaat, goed eten en een andere green: ingrediënten voor een boeiend en beter golfspel! Op gastvrij Aruba kun je genieten van een welverdiende vakantie én kun je je swing verbeteren.

Lees verder

Bundeling golfbanen aantrekkelijke formule

In de vorige nieuwsbrief publiceerden we het eerste deel van onze rondgang langs vele mooie Bretonse golfbanen. In dit nummer het tweede deel. Daarin aandacht voor Formule Golf, Dit is een onderneming die in Frankrijk 21 golfbanen exploiteert waarvan er 8 in Bretagne zijn gelegen.

Lees verder

Golfarrangementen in Washington State

Washington State ontwikkelt zich meer en meer als een golfbestemming. Daardoor ontstaan ook allerlei arrangementen waarin golf centraal staat. Drie gerenommeerde golfbanen en diverse hotels, wijngaarden en limousine bedrijven hebben hun krachten gebundeld voor arrangementen naar de Tri-Cities regio in het zuidoosten van de staat.

Lees verder

In Finland afslaan, in Zweden uitholen

Voor veel golfers is Finland nog onbekend terrein. Onterecht. Het land telt meer dan 100 golfbanen en voordeel van zo’n noordelijk land is dat er in de zomer bijna de klok rond gegolfd kan worden. In ieder geval kan je in Finland nog gerust na het journaal van acht uur aan je rondje beginnen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, Formule Golf, Meri Lappi, Colombia Point
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers